Annonce
Sport

Sportfyn-læsere: Det glæder vi os til i 2021

Redaktør på Sportfyn, Leif Rasmussen, stod klar til at tage imod læsernes forventninger til det nye sportsår, da der lørdag var kåring af Årets Sportsnavn på Fyn. Foto. Birgitte Carol Heiberg
Annonce

Jens Kongsbek-Buch: Glæder mig til at kunne komme på Nature energy park og være på Richard Møller Nielsen tribunen igen. Nyde en stadionplate, diskutere ugens OB-nyheder med min kammerat, hvor man naturligvis er klædt godt på af Sportfyn. Jeg håber, at OB får en ny, god træner og får en klar stribet spillestil og handlingsplan, de næste tre år. At Akademiet fortsætter den gode udvikling, budgetet bliver opjusteret, så vi kommer til minimum at være i top seks.
Så ser jeg også frem til, at Leif Rasmussen fortsætter med at dele glæder og sorger efter hver kamp live fra Facebook. Det var dejligt at blive trøstet efter Silkeborgkampen.

Anders Due Larsen: Jeg ser frem til, at OB forhåbentlig skal spille nogle spændende kampe i mesterskabsspillet. Og at man snart igen kan komme til at følge med i fodboldkampene i de fynske serierækker. 😉 Hav et godt (sports)år!

Mathias Larsen: Jeg har et brændende ønske om at se OB som vindere af Sydbank pokalturneringen i løbet af 2021. Jeg er født med stribet hjerte i 1992 og kan derfor mindes nogle fantastiske dage i 2002 og især i 2007 - hvor OB senest vandt pokalen. Jeg tror, det ville være rigtig godt for OB at vinde noget og komme lidt ud af den “grå” hverdag, som desværre har hersket over Ådalen de sidste år. Ligegyldigt hvordan det går, er mit hjerte dog stribet og sådan en kærlighed ruster ikke.

Sonja Thomhau: Den største sportslig begivenhed vil være EM i fodbold.

Anita Rasmussen: Glæder mig til og se når GOG endelig napper guldet.🏆🥇💛❤️💛

Linda Olesen: Glæder mig til speedway sæsonen går i gang.

Frank Pedersen: Det jeg glæder mig mest til i 2021, er at se Banelandsholdet med to fynske ryttere på holdet vinde OL Guld i Tokyo - og måske sætte endnu en verdensrekord.

Arne Overgård Pedersen: Jeg glæder mig til at se mit barnebarn være med til at spille Søhus-Stige op i Fynsserien.

Kristian L. Jensen: Jeg håber, min største oplevelse bliver at komme tilbage som tilskuer til fynsk sport. Primært som tilskuere til OB's kampe, men også gerne til alle mulige andre sportsbegivenheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Frøkjær skal følge protokollen

Annonce