Annonce
Fyn

Sport Fyn: Slut med de unge - OB vender tilbage til normalen

En flok unge OB'er jubler over Mikkel Hyllegaards 2-1-reducering mod Silkeborg. Til lørdagens kamp mod Randers må de unge spillere formentlig kigge langt efter spilletid. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Efter at reserverne var i aktion for OB mod Silkeborg, er det nu alvor mod Randers. Sport Fyn vurderer ikke, at nogen U19-spillere er at finde i startelleveren til lørdagens kamp.
Annonce

FODBOLD: Mens der i starten af ugen var masser af nye U19-ansigter at finde til OB's Superliga-træning, var der luget godt ud blandt de unge til fredagens træning i Nyborg som optakt til lørdagens kamp i Randers. Hverken Jonathan Harboe, Rasmus Nissen eller Jonas Skytte var at finde på træningsbanen.

Det var til gengæld Max Fenger, som var tilbage efter en mindre skade. Angriberens venstre knæ var tapet godt op, og det virkede som en test, da han i stedet for at deltage i spillet på to mål sparkede fire-fem gange på mål på Hans Christian Bernat.

Efterfølgende lavede han sparkebevægelser ud i luften i samtale med den fysiske træner Janus Blond. Muligvis for at illustrere en problematik. Sport Fyn vurderer, at Fenger ikke er klar til at starte inde i Randers.

Den islandske jernmand Aron Elis Thrándarson var også tilbage på banen, men lavede øvelser for sig selv under hele træningspasset. Også Ryan Johnson Laursen lavede særøvelser. Han har dog før været på skånekost dagen før en kamp.

Annonce

Mest spænding om kantplads

Med det, der vurderes at være en ukampdygtig Max Fenger, ligner det norske Svendsen og tunesiske Jebali i front for OB, selvom Mikkel Hyllegaard er kommet på måltavlen i de seneste to kampe. Jens Jakob Thomasen er ligesom Jebali tilbage fra karantæne, og han skal spille ved siden af Troels Kløve, som efter træner Michelsen udsagn "var bedre end dem allesammen", da han kom ind mod Silkeborg onsdag.

Sådan kommer OB i Europa

OB har muligheden for at kvalificere sig til Europa League-kvalifikationen. Det kræver, at fynboerne bliver nummer syv i Superligaen og dernæst slår tredjepladsen på udebane.

For at blive nummer syv skal OB besejre Randers over to kampe - en i Randers og en i Odense. De kampe spilles 11. og 19. juli.

Besejres Randers, venter Horsens i et nyt dobbeltopgør. Disse kampe er endnu ikke fastsat. Vinderen bliver nummer syv i Superligaen og skal spille kampen mod nummer tre - sandsynligvis AGF -  om en plads i Europa.

Jeppe Tverskov trænede også med i Nyborg, og det tyder på, at makkerskabet med Marco Lund er tilbage, mens Oliver Christensen beskytter målet bag dem. Unge Anders Klynge var bedste OB'er mod Silkeborg og lavede en flot assist. Moses Opondo skal doseres og er skrøbelig, men Sport Fyn tror alligevel, at Michelsen går med rutinen på højre kant lørdag aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Rejser

Kommentar: De forbandede drikkepenge

Annonce