Annonce
Fyn

Sport Fyn: Michelsen ryster posen

OB jubel efter Sander Svendsen (OB - 10) scoring. 3F Superliga: Odense Boldklub mod Lyngby Boldklub - Nature Energy Park Odense mandag den 29 jubi 2020.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Flere nye ansigter var med til tirsdagens træning i Nyborg før onsdagens mindre vigtige kamp mod Silkeborg. Sport Fyn vurderer, at Jakob Michelsen bruger anledningen til at give nye chancen.
Annonce

Fodbold: Selvom det er Superliga og landets bedste fodboldrække, siger det meget om onsdagens opgør mod Silkeborg, at Jens Jakob Thomasen, Ryan Johnson Laursen og Issam Jebali på små 20 minutter fik raget et gult kort til sig i kampen mod Sønderjyske.

Alle tre er de bærende spillere, og alle tre er de i karantæne mod Silkeborg, inden det for alvor går løs med playoffkampe mod Horsens eller Randers i weekenden. Kampen mod Silkeborg er ren forberedelse.

På træningsbanen i Nyborg tirsdag var der også flere nye navne at finde. U19-højrebacken Jonas Skytte kom gående sammen med Anders Klynge ind på træningsbanen, og under opvarmningen opdagede Sport Fyn også, at Rasmus Nissen, tomålsskytten fra U19-triumfen forleden, trænede med. Meget passende at hive en højreback og angriber op, når man nu har en højreback og angriber i karantæne. Sport Fyn gætter på, at de begge er at finde på bænken mod Silkeborg.

Annonce

En stor flok

Et lazaret er OB-truppen ikke længere, selvom den ikke er skadesfri. Oliver Lund og Janus Drachmann ligner begge spillere, der er ved at være i omdrejninger, og begge fik godt med minutter mod Sønderjyske. Kasper Larsen deltog også i træningen i Nyborg, men hans status er mere ukendt. Det gav 17 markspillere og fire målmænd til træning, og det er flere end længere set.

Max Fenger, Aron Elis Thrándarson, Mart Lieder, Jørgen Skjelvik, Alexander Juel Andersen, Jeppe Tverskov og Jens Jakob Thomasen var blevet hjemme i Odense for at træne, som Jakob Michelsen ynder at sige det. Det har Tverskov gjort på det seneste dagen før kamp og stadig spillet upåklageligt, mens Thomasen i karantæne også vurderes at blive sparet for tirsdagens træning.

Michelsen vil stille op, så "man står bedst mulig rustet" til weekendens playoffkamp. Sport Fyn tror, det betyder, at man ikke vil fjerne kontinuiteten fra stammen som Lund, Tverskov, Frøkjær-Jensen og Kløve, men at flere unge får chancen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Badutspring i boligområderne

Ærø For abonnenter

Overstyrmand på Ellen følte sig hængt ud som corona-syg og klagede til ledelsen: Nu er han fritaget for tjeneste

Annonce