Annonce
Svendborg

Spor af mus bekræftet: Meny-butik åbner tidligst lørdag

Meny-butikken i Hesselager åbner tidligst for kunderne lørdag. Arkivfoto: Morten Dueholm
Mistanken om mus i Meny-butikken i Hesselager er bekræftet, og nu venter 48 timer med grundig rengøring.

Hesselager: Kunderne i Meny-butikken på Østergade i Hesselager må fortsat søge nye veje for at få havregryn, mælk og koteletter på bordet.

Dørene blev lukket for kunder tirsdag morgen, da der var mistanke om mus i butikken, og den mistanke blev bekræftet onsdag morgen. Nu har man besluttet at lukke butikken i 48 timer, og det betyder, at den tidligst åbner lørdag.

Det fortæller Simone Gårde Klingenbjerg, der driver butikken sammen med sin mand Jan Gårde Klingenbjerg.

- Man vil være helt sikre på, at der ikke er spor efter aktivitet i 48 timer, før vi åbner igen. Samtidig skal alt i butikken gøres rent, fortæller Simone Gårde Klingenbjerg onsdag middag.

Butiksparret har også lagt oplysningerne ud på Facebook, hvor de også skriver, at de er meget kede af situationen, men håber på forståelse.

Simone og Jan Gårde Klingenbjerg overtog Meny-butikken fra Irene og Keld Petersen i december. Parret bor på Thurø, og Simone er på barsel frem til marts, hvor hun starter i butikken i Hesselager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Brandårsag ukendt: Ild i madras

Leder For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: SfB og Oure viser en anden vej til Superligaen

Det er ikke ligefrem i hvert transfervindue, at en fodboldspiller fra Sydfyn skriver kontrakt med en superligaklub. Men det skete altså kort før nytår, da SfB/Oures Mikkel Hyllegaard skiftede Tipsvænget ud med Ådalen og OB’s hvide og blå striber. Det er stort for både Hyllegaard og overbygningen mellem SfB og Oureskolerne, og vi er nok flere, der holder ekstra øje med OB de kommende år og se, om Mikkel Hyllegaard kan veksle sin unikke topfart til et superligagennembrud. Uanset hvordan det går, er skiftet et tydeligt tegn på, at det er interessant, hvad SfB og Oure har gang i. For der er hverken bygget en motor- eller landevej, knap nok en grusvej, fra Danmarksserien til Superligaen. Den destination når man via topklubbernes ungdomsafdelinger, som gør, hvad de kan for at støvsuge de mindre klubber for de bedste knægte og se, om de på sigt kan blive klubbens næste anfører, topscorer og måske store millionsalg til udlandet. Og når man samtidig husker, at det er den anden Oure-spiller de seneste tre år, som er rykket direkte i Superligaen, er det værd at tygge på, om SfB/Oure har fat i noget, som man kan lære af. I hvert fald gør de tingene anderledes end mange andre danske fodboldklubber. Hvor det er seriøse bijob med fem-cifrede lønningsbeløb for mange divisionsspillere, bygger SfB/Oure dels på et mere traditionelt foreningsgrundlag i SfB og dels Oureskolernes muligheder for at skabe et træningsmiljø i topklasse for dets elever/ansatte, uanset om de er førsteholdsspillere i Svendborg eller ej. Og samtidig har Oures fodboldledelse insisteret på at holde fast i den spillestil, som man har besluttet man følger på skolerne, uanset stillingen, om det er i 1. eller 93. spilleminut og om det ville være skabe et bedre resultat på dagen at losse bolden ud til indkast. En tilgang, der absolut også kan skabe en del frustrationer. Men der noget, der tyder på, at det er vigtigere at skabe et stærkt træningsmiljø og holde fast på værdier og strategi, end det er at lønne fritidsfodboldspillere med så mange småpenge som muligt. I hvert fald hvis man vil forløse potentialet og fodbolddrømmene i unge mænd. Og måske er det også en opskrift, som virker i andre brancher.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];