Annonce
Faaborg-Midtfyn

Spilleregler efterlyses:  Søren Clemmensen skulle være viceborgmester, hvis vi havde spillet efter Stavnsagers gamle regler

Kirsten Birkelund (K). Foto: Birgitte Carol Heiberg

Lokaldebat: 1. januar kunne man i denne avis læse, at Hans Stavnsager (S) føler sig isoleret. Som borgmester har Hans Stavnsager alle muligheder for at sætte sig for bordenden og indgå i de fællesskaber, han ønsker. Jeg vil tillade mig at mene, at vores borgmester indtager nøjagtigt den position, han selv har sat sig i. Hvis man ikke selv går forrest i samarbejdes ånd, så kan man ikke forvente, at alle øvrige gør det.

Hvis resultatet af det politiske spil skal være, at alle er enige – så bliver det en tandløs og uinspireret omgang. Det er jo derfor, vi ikke alle er medlem af det samme parti. Personligt har jeg stor sympati for Lea fra SF, Morten fra Enhedslisten og Anne fra DF m.fl. Men vi brænder forhåbentlig hver især for den politik, vi går til valg på – dermed ikke sagt, at man ikke kan blive enige – men vi kan ikke blive enige om alt.

I artiklen kan man ligeledes læse: "Der er noget logik i, at jeg ser på dem, der på forhånd havde sagt, de ville pege på mig som borgmester." Citat fra Hans Stavnsager.

Annonce

Jeg ved godt, at man siger, at syv dage er lang tid i politik, så fire år og tre måneder er jo nærmest en evighed – rent politisk. Jeg vil ikke undlade at minde vores borgmester om, at Det Konservative Folkeparti før valget i 2017 faktisk pegede på ham som borgmester – og til det kan jeg så spørge: Hvad fik vi ud af det? – svaret er intet.

Kære Hans Stavnsager – vil du ikke være venlig at sende mig spillereglerne til næste valg, inden valgkampen – så vi i Det Konservative Folkeparti i det mindste ved, om det er Ludo eller Matador, vi skal spille.

Kirsten Birkelund (K)

Men det er måske, fordi spillereglerne er blevet ændret til dette valg? Hvis reglerne havde været de samme dengang, som de var ved dette valg – så skulle Søren Clemmensen have været viceborgmester og medlem af økonomiudvalget i perioden 2017-2021. Det er nemlig nøjagtigt det, Søren Hansen denne gang blev ”betalt” med for at pege på Hans Stavnsager på valgnatten 2021.

Det er ikke uhøfligt at blive væk fra hverken møder eller fester, man ikke er inviteret til, ej heller er det let at byde en op til dans, hvis han vender ryggen til, når man går ham i møde.

Kære Hans Stavnsager – vil du ikke være venlig at sende mig spillereglerne til næste valg, inden valgkampen – så vi i Det Konservative Folkeparti i det mindste ved, om det er Ludo eller Matador, vi skal spille.

Annonce
Svendborg For abonnenter

Reaktioner på ny multiarena i Svendborg: Stor begejstring, men politiker er skeptisk

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Efter kraftig opfordring fra politiet: Ny parkeringsplan kan sende p-vagter tilbage på gaden

Svendborg For abonnenter

Sydfynsk vingård solgt efter tre dage på markedet: - Det er ikke helt normalt, at en ejendom bliver solgt så hurtigt i den prisklasse

Svendborg

To mænd dømt og udvist af landet for tyveri af spiritus: SuperBrugsen i Skårup oplever flere, der snupper de dyre flasker

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Intet er sket med faldefærdig bygning, selvom deadline blev overskredet for en måned siden: - Skal vi komme til skade eller miste livet, før nogen gør noget?

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Ærø

Mek Peks far og søn projekt er efter ti år endelig lykkes

Sport For abonnenter

Svendborg-Oure FA er i 3. division - nu falder afgørelserne i Danmarksserien

Danmark

Alene i julen? Sådan passer du på humøret juleaften

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Greven Michael Ahlefeldt folder sig ud i neon: - Hvis jeg ikke havde været landmand og ejer af Egeskov, så havde jeg valgt kunsten

Svendborg

Mads og Signe vågnede til lyden af knust glas midt om natten: - Pludselig stod der en fremmed mand i naboens have

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Sport For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: Multiarena i Svendborg kan sikre, at vi ikke længere skal være underdogs

Livsstil For abonnenter

Michael Ahlefeldt laver kunst i neon: - Jeg blotter mig med det her

Faaborg-Midtfyn

Endnu en investering er på vej: Steensgaard vil gerne købe mere jord

Annonce