Annonce
Sport

Spellerbergs mandskab var for stor en opgave - HC Odense holdt uafgjort til pausen, men så var det slut

Andreas Madsen - her i efterårets hjemmedyst mod netop HØJ - bragte HC Odense foran i udekampen i det nordsjællandske, men over distancen blev overmagten for stor.Foto Birgitte Carol Heiberg
Efter 15-15 ved pausen kunne HC Odense ikke holde stand i udekampen mod HØJ, og nu skal holdet forberede sig til en af nøglekampene ude mod oprykkeren Grindsted.
Annonce

HÅNDBOLD: HC Odense tabte ganske standsmæssigt udekampen mod nordsjællandske HØJ, der med Bo Spellerberg som spillende træner har en uhyrlig trumf, der har ekspertise og stadig en vis skudkraft og ikke mindst styrende kraft på selve banen.

HØJ sejrede 33-26, men de fynske gæster kunne dog holde 15-15 ved pausen, inden hjemmeholdet straks fra starten af 2. halvleg strammede det hele og hurtigt tog afstand.

HC Odense var kun foran ved 1-0 på et mål af fighteren Andreas Madsen, der endte med at score fire gange, mens Christoffer Werenberg scorede seks mål.

Bo Spellerberg blev noteret for tre mål.

- I første halvleg har vi stor gavn af gode målmandspræstationer. Efter Loke Brasens første 10 minutter kom Christian Trans ind og gjorde det fint, men efter pausen laver vi for mange taktiske og personlige fejl og kom hurtigt på for stor afstand, sagde træner Thomas Pedersen, der allerede på tirsdag i det nu meget komprimerede program skal en tur til den stærke oprykker Grindsted, som HC Odense tabte hjemme til i premieren.

- Vi skal hjem og straks have arbejdshandskerne på i træningen og indstille os på en hård opgave mod en af sæsonens overraskelser, sagde Thomas Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Søndagsnavne - med Thomas Helveg på vej i Sport Fyn-podcast, Dalum og Svendborg-Oure i testkamp og fynsk håndboldtalent til Tyskland

Annonce