Annonce
Fyn

Spar er fortsat lukket: Stadig spor efter skadedyr i købmandsbutik

Arkivfoto: Peter Ammitzbøll
I weekenden var der stadig spor efter skadedyr i Spar Kerteminde. Derfor er butikken også lukket mandag, men pakke-kunder kommer ikke til at gå forgæves. Bagdøren er åben fra klokken 11 til 16.
Annonce

Kerteminde: Mandag må kunderne i købmandsbutikken Spar i Langegade i Kerteminde stadig gå forgæves, for butikken har endnu ikke fået den endelige tommel op til at åbne.

Butikken var lukket hele weekenden, efter en medarbejder kort før lukketid fredag aften så et dyr løbe på gulvet. Straks blev der tilkaldt et skadedyrsfirma, som gik i gang med at gennemgå hele butikken, som blev skilt af, og der blev drysset mel ud, så man kunne se, om der var spor efter skadedyr.

De mest oplagte indgangshuller er også blevet lukket.


- Det kan ikke nytte noget at gå i sort. Det giver mig nye spændende udfordringer.

Søren Lausten Jørgensen, købmand i Spar Kerteminde


Både lørdag og søndag var der stadig spor efter skadedyr, og derfor kan købmandsbutikken stadig ikke åbne, da der skal gå mindst 24 timer, hvor der ikke må være noget, der tyder på, at der er flere dyr tilbage.

- Det kan ikke nytte noget at gå i sort. Det giver mig nye spændende udfordringer, konstaterer købmand Søren Lausten Jørgensen, som føler sig i gode hænder hos skadedyrsfirmaet.

Desuden er han også meget taknemmelig for de lokale håndværkere, som både lørdag og søndag tilbød deres hjælp.

Annonce

Hent pakkerne ved bagindgangen

Mandag fra klokken 11 til 16 er det muligt at hente sine pakker ved købmandsbutikkens bagindgang, som er fra Strandgade-siden.

På den måde skal pakke-kunderne i hvert fald ikke gå forgæves, og samtidigt får butikken også nedbragt mængden af pakker, der hober sig op.

Lige nu kan Søren Lausten Jørgensen ikke sige noget konkret om, hvornår han får mulighed for at genåbne butikken. Han kan kun opfordre folk til, at de følger med på Spar Kertemindes facebook-side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce