Annoncørbetalt indhold

Spændende drikkevarer til køleskabet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Holder du af japansk mad, og kan spise sushi i store mængder? Så er du formentlig allerede stødt på de japanske Ramune sodavand i sushibiksene. Dette er ikke blot en almindelig og velkendt dåsesodavand – den er meget mere interessant.


Annonce

Japan formår at være utrolige kreative, når der skal produceres nye og anderledes produkter. Ramune er en utrolig populær sodavand, som drikkes i stor stil i Asien. Men den har allerede også gjort sit indtog herhjemme i Danmark.


En særlig drikkeoplevelse

Denne sodavand er hverken udstyret med skruelåg, kapsel eller dåseåbner. Ved flaskens åbning findes der nemlig en særlig mekanisme, som man ikke ser ved de klassiske sodavand. Man skal trykke en lille glaskugle ned i flaskens hals for at åbne den. En kugle, som ikke kan slippe ud igen – vær derfor ikke bekymret for at få den galt i halsen.


Denne åbningsmekanisme gør drikkeoplevelsen helt unik. Køb japanske ramune sodavand her, som kan drikkes af alle aldersgrupper. Du kan nyde den sammen med et lækkert måltid eller til lørdagsslikket.


De fås i forskellige smagsvarianter – herunder blåbær, jordbær, melon, ananas, mango, hindbær. Derudover finder du også de mere anderledes smage såsom grøn the og yoghurt, som ligeledes er værd at afprøve. Du finder naturligvis også deres udgave af colaen, som er et must ved ethvert sodavandsbrand.


Lav fx en lille blindsmagning af sodavandene, og find frem til din yndlingsvariant.


Til hverdag og særlige anledninger

Danskerne drikker utrolig meget sodavand – og dette gælder alle aldersgruppe. De fleste har en yndlingssodavand, som de altid tager ned fra hylderne. Men du kan med fordel have nogle Ramune sodvand stående i køleskabet til en forandring.


Det er ligeledes en skøn sodavand at stille frem til grillaftener og fødselsdage, som hurtigt vil få gang i snakken blandt folk. Den vil uden tvivl vække begejstring hos både yngre og ældre.


Sodavandsautomater ser man ikke alle steder i Danmark. Men det er en utrolig stor ting i Japan, hvor der nærmest er placeret en automat på ethvert gadehjørne. Dette kan der være mange forklaringer på – både at arbejdskraften er og leje af lokaler i Japan er forholdsvis høj. Derudover mindsker man også kriminaliteten og røverier ved at have automater. Ikke mindst er det også utroligt effektivt og hurtigt, som kan være nødvendigt i en travl hverdag – især i en storby som Tokyo.


Den smagfulde madkultur

Japan har en helt andet madkultur end Danmark – og den har en masse forskelligt at byde på. Det er nogle interessante smage, som vores smagsløg ikke er vant til. Men det kan altså godt betale sig at dykke ned i deres madkultur, som har utrolig mange lækre råvarer og krydderier.


Sushi kommer man ikke udenom – det stammer fra Japan, og har i den grad spredt sig til resten af verden. Den er kendt som en forholdsvis luksuriøs spise med smagfulde grøntsager, ris og frisk fisk. Ikke nok med at smagen er i top, så er det også æstetisk smukt. Skyl sushien ned med en Ramune sodavand.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.