Annonce
Fyn

Sormani sad på tribunen i Odense

Adolfo Sormani så fodbold både i Odense søndag i Kolding lørdag. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Annonce

Adolfo Sormani, tidligere Vejle-træner, var indforskrevet som scout på stadion og var vist også set dagen før til 1. divisionsfodbold i Kolding. Sormani blev herostratisk berømt for efter at være forvist til tribunen i Nørreskoven med en karantæne at være i trådløs forbindelse med sine assistenter på bænken. De sad og skjulte høre-bøfferne gemt i en elefanthue - midt på foråret.

-----

Sport Fyn har jo vane at aflevere en bedømmelse af de forhåndenværende gastronomiske køkkener i forbindelse med presserserveringen til Superliga-kampene. De store buffetter er i øjeblikket på stand by, men OB leverer forskellig-artede sandwiches. Sport Fyn tog en med skinke og ost. Det trak vel kun lidt fra, at brødet var lidt blødt. Krummerne i tastaturet kunne Kai Thor-catering ikke gøre for.

---

Per Stendahl, tidligere B1909- og Nr.Aaby-målmand, havde lørdag aften Bayern-fest og var undervejs naturligvis iført "Lederhosen". Per Stendahl holder med Bayern München, så denne gang havde der været tale om "triple-fest" efter sydtyskernes mange triumfer på det seneste, fortalte OB's talentchef Tonny Hermansen, der - med behøring afstand - havde været med til festen. Jo, Per Stendahl er søn af den legendariske stradionspeaker Bent Stendahl.

-----

Tonny Hermansen spillede også divisionsfodbold for Nr.Aaby og kom efter egen hukommelse til at score ved en fejl på et frispark et minut før tid, da fynboerne førte 1-0 i den gamle Horsens Idrætspark.  To Nr.Aaby-spillere fintede, at de ville sparke og så skulle Hermansen så som den tredje sparke til bolden. Han sparkede også over den, men så stod der ikke flere. Så Hermansen måtte tilbage og kylede så bolden ind i hjørnet til 2-0. Vi håber, at det er sandt.

-----

Eurosport 2 havde de vanlige eksperter med til Odense fra Discovery. Flemming Povlsen var tidligere angrebstræner under Troels Bech og Lars Jacobsen har som bekendt mange førsteholdskampe for OB og en pokalfighter-hæder i sin tid, inden han under en vis tumult skiftede til FC København, som han stadig spiller gammelmandsfodbold for. Når kroppen ellers tillader det.

-----

Undervejs var de to eksperter vist uenige om, hvorvidt der var offside ved en Nordsjælland-scoring, der blev annulleret efter VAR-kig. Her var Jeppe Tverskov iøvrigt snublende tæt på at begå straffespark på Attanga, men Nordsjælland-sputnikken blev stående på benene.

--------

Det var helt nye tider for de 300 sponsorer, der så kampen. Ikke alene skulle de blive siddende på deres sæder uanset, hvad der skete på banen, men de skulle også iføre sig mundbind, når de rejste sig for at holde pause med lidt mundgodt i VIP-lokalerne.

-----

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Analyse: Det var Mette Frederiksen, der pressede Frank Jensen ud

Svendborg For abonnenter

Droppede København for at fokusere på Svendborg: Nu er scenekunstner nomineret til årets kulturpris

Annonce