Annonce
Fyn

Socialdemokrat slugte stemmer: Jesper Nielsen til tops

Jesper Nielsen er nummer to på Socialdemokratiets liste til kommunalvalget i Nyborg den 16. november. - lige efter partiets spids- og borgmesterkandidat, Sonja Marien Jensen. Foto: Peter Krogh Frausing

Nyborg: Han kan godt finde på at bryde ud i sang.

Men byrådsmedlem og musicalentusiast Jesper Nielsen nøjes indtil videre med at være jublende lykkelig over sin placering på Socialdemokratiets liste til kommunalvalget den 16. november.

Han slugte stemmer og er nu nummer to på listen, efter at medlemmerne af socialdemokratiets partiforening i Nyborg har stemt om kandidaternes placering. Og eftersom socialdemokraternes borgmesterkandidat, Sonja Marie Jensen, i forvejen var placeret øverst og derfor ikke deltog i afstemningen, var Jesper Nielsen altså den af alle kandidater, der fik flest stemmer.

Annonce

- Jeg ryster lidt. Jeg er helt vildt glad for den tillid, der er blevet vist mig, jublede han på Facebook.

Nummer tre på socialdemokratiets liste er et andet nuværende byrådsmedlem, Martin Stenmann, mens formanden for Socialdemokratiets partiforening i Nyborg, Barbara Schultz, som nummer fire et den højst placeret uden for partiets nuværende byrådsgruppe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Beboere på småøerne får en forlomme i vaccinationskøen

Annonce