Annonce
Fyn

Snart er det vinter: Bulldogs skal have de sidste spillere og tilskuere på plads

Odense Bulldogs regner med at Metalligaen starter 18. september. Foto: Michael Bager
Hos Odense Bulldogs går man ind til den nye sæson med en forventning om at indlemme to-tre nye spillere i truppen, og en forhåbning om at kunne lukke alle tilskuere ind.
Annonce

ISHOCKEY: Odense Bulldogs har siden i mandags været tilbage på træningsbanen for at forberede sig på den kommende sæson. Fredag den 21. august tager holdet imod Frederikshavn White Hawks i den første af fem træningskampe, inden det går løs i ligaen - formentlig den 18. september, men datoen er ikke endeligt bekræftet.

Den kommende sæson er ekstra spændende, fordi Bulldogs i to år har kørt en sparekurs og arbejdet ihærdigt med en genopretning, som dybest set har kostet to kiks - i forhold til kvalifikation til slutspillet. til gengæld har Bulldogs-selskabet overlevet.


Sportschef Henrik Benjaminsen arbejder på at få skrevet kontrakt med to-tre nye spillere inden det tidspunkt.

- Det kan godt tage lidt tid med arbejdstilladelser og kontraktgodkendelser i forhold til de udenlandske spillere. Det vigtigste er, at de er klar, når sæsonen starter. Men der kommer flere spillere, siger han og tilføjer, at man allerede nu har et par stykker på try-out.

Tilbage i juni hentede Bulldogs den tjekkiske målmand Tadeas Galansky tilbage, efter han var en tur forbi Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks. og forinden havde Bulldogs hentet den tidligere topscorer og publikums-yndling Dale Mitchell tilbage fra et ophold i tysk hockey.

Dermed er forventningerne steget betragteligt, og det er klart intentionen, at Bulldogs i den kommende sæson igen skal tilbage til slutspillet og ikke mindst trække flere tilskuere - hvis og når det bliver tilladt.

Annonce

Håber ikke på tilskuerrestriktioner

For at få økonomien til at hænge sammen, ser Henrik Benjaminsen gerne, at man får lov til at lukke et antal tilskuere ind, der nærmer sig det normale gennemsnit på mellem 1000 og 1500.

- Men det er klart, at vi skal have nogle at spille imod. Så det nytter ikke at lukke et antal ind som passer os, hvis resten af ligaen går konkurs, fordi de ikke må få nok tilskuere ind, siger han og henviser til, at nogle klubber har et tilskuergennemsnit på omkring 3500.

Odense Bulldogs træningsprogram

Fredag den 21 august kl. 19.30 Odense Bulldogs vs. Frederikshavn White Hawks

Søndag den 23 august kl. 15.00 Odense Bulldogs vs. Aalborg Pirates

Søndag den 30 august kl. 15.00 Frederikshavn White Hawks vs. Odense Bulldogs

Torsdag den 1 september kl. 19.00 SønderjyskE vs. Odense Bulldogs

Fredag den 11 september kl. xx.xx Aalborg Pirates Odense Bulldogs

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Genlæs livebloggen: GOG tager den første titel i 13 år efter drama

Annonce