Annonce
Fyn

Snart er der leg og fest i Søndersø

Lørdag skal der leges igennem i Søndersø. Pressefoto
Fredag og lørdag bliver der masser af oplevelser i Søndersø Bypark.
Annonce

Søndersø: Musik, hygge, grillmad og masser af gratis lege, spil og fælles aktiviteter. I den kommende weekend er der et væld af oplevelser og aktiviteter i Søndersø Bypark - og det er gratis, lyder det i en pressemeddelelse fra Nordfyns Erhverv og Turisme.

Alle er velkomne. Programmet er som følger: Fredag er der musik, hygge og spisning i Søndersø Bypark i tidsrummet klokken 18-22.30.

Aftenen byder på musik af to danske bands. Første optræden bliver Caper Clowns, hvor flere af bandmedlemmerne har rødder i Søndersø. Caper Clowns er et indie-pop-rockband og har i år vundet Årets Live Pris 2020, en af de fire priser, som Odense Live Prisen uddeler.

Herefter spiller Bleak’s fire bandmedlemmer op med et repertoire fyldt med hits fra de seneste fem årtier. De leverer alt fra old school rock ’n roll til numre fra 80’erne og 90’ernes danske rock- og popguldalder.

På pladsen kan der købes drikkevarer, grillmad samt kaffe og kage. Når man køber, støtter man samtidig den lokale idrætsforening. Arrangementet, der er gratis, har begrænsning i deltagerantallet på grund af corona. Derfor er det "først til mølle".

Annonce

Programmet lørdag

Programmet lørdag klokken 10.00-16.00: Sommersjov og leg i Søndersø Bypark. Det er legeinstruktørerne fra Gerlev Center for Leg & Bevægelse, der blandt andet sørger for, at man kan prøve mange gamle og nye bordspil.

I løbet af dagen bliver der også arrangeret en række andre lege og aktiviteter. Man kan også møde de lokale spejdere og prøve nogle af deres sjove aktiviteter. Alle aktiviteterne arrangeres i samarbejde med Søndersø Handelsstands- og Håndværkerforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Genlæs livebloggen: GOG tager den første titel i 13 år efter drama

Annonce