Annonce
Fyn

Snarrådige naboer stoppede bilbrand i Tommerup

Annonce

Tommerup: Onsdag eftermiddag omkring klokken 17 selvantændte en bil i indkørslen til en villa i Tommerup. Heldigvis var naboerne fremme i skoene og brugte en haveslange til at køle træværket på garagebygningen, som bilen stod cirka to meter væk fra.

- Ilden nåede ikke at få fat i bygningen på grund af naboernes hurtige indsats, fortæller indsatsleder i Beredskab Fyn, Morten Andersen.

Takke være naboernes handlekraft står bygningerne altså ikke i flammer. Men det gør bilen, da brandbilen ankommer. Det tager brandmændene 15-20 minutter at slukke bilbranden, hvorefter de køler skroget af.

Lige i dette tilfælde var det godt, at naboerne benyttede en haveslange til at køle garagens træværk, fortæller indsatsleder Morten Andersen. Men man skal være påpasselig, understreger han:

- Dækkene kan sprænge, så man skal først og fremmest passe på sig selv. Men hvis man kan gøre noget, så er det superfint at tage en haveslange og køle på træværket, så det ikke antænder. For der er meget strålevarme fra en bilbrand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce