Annonce
Faaborg-Midtfyn

Smittetallet i Faaborg-Midtfyn er steget i weekenden

Antallet af smittede i Faaborg-Midtfyn er steget hen over weekenden. Foto: Sandra Goldek
Annonce

Faaborg-Midtfyn: I fredags var der 12 smittetilfælde i løbet af de seneste syv dage, og dermed røg det såkaldte incidenstal op på 23.

Mandag offentliggjorde Statens Serum Institut igen de seneste tal, hvoraf det fremgik, at der nu er 19 tilfælde af covid-19 i kommunen. De nye tilfælde, som er kommet til hen over weekenden, har rykket i incidenstallet, som nu ligger på 37.

Bekymringsgrænsen går ved 20 smittetilfælde per 100.000 indbyggere.


Følg de anbefalinger, der kommer fra Sundhedsstyrelsen, og tag dem alvorligt.

Tina Wahl, socialchef i Faaborg-Midtfyn Kommune


Socialchef i Faaborg-Midtfyn Kommune Tina Wahl fortæller, at der ikke er noget, der tyder på, at smittetilfældene i weekenden stammer fra en enkelt begivenhed eller enkelte institutioner.

- Kommunen får en melding, hvis der er sket udbrud på nogle af kommunens institutioner, men det har vi ikke fået. Derfor må de nye smittede være enkeltstående tilfælde, som er spredt ud over kommunen, konstaterer Tina Wahl.

Hun kommer med den samme opfordring, som Faaborg-Midtfyn Kommune jævnligt opdaterer om på kommunens Facebook-side:

- Følg de anbefalinger, der kommer fra Sundhedsstyrelsen, og tag dem alvorligt, siger socialchefen.

Annonce

Horne Børnehus lukket

Alle børn og ansatte i Horne Børnehus er mandag hjemsendt, da et barn i weekenden blev testet positiv for covid-19. Foto: Palle Søby

Mandag var der stille på legepladsen ved Horne Børnehus. I weekenden fik børnehusets ledelse en melding om, at et barn var testet positiv for corona, og på den baggrund blev alle 39 børn samt hele personalet sendt hjem med beskeden om, at de skal testes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Se listen - her skal du huske at bære mundbind

Annonce