Annonce
Faaborg-Midtfyn

Smile Race: Sejlads med smilet i højsædet

Sådan ser plakaten ud til Smile Race 2020.
Smile Race 2020 er en ny måde at tænke distancesejlads, hvor det er vigtigt, at smilet kommer frem. Man kan stadig melde sig til senest 1. august, fortæller Faaborg Sejlklub.
Annonce

Faaborg: Så nærmer sig starten på Smile Race 2020. Der er nu 60 tilmeldte, men der er plads til endnu flere i farvandet rundt om Fyn. Sidste tilmeldingsfrist er 1. august, så man kan sagtens nå det endnu, lyder det i en pressemeddelelse fra Faaborg Sejlklub.

Smile Race er en ny måde at tænke kapsejlads og sejleroplevelser på. Her er plades til alle, både den trænede kapsejladsbesætning og dem, der sætter eventyret i højsædet.


Det er distancesejlads på en helt ny måde. Vi kalder det Smile Race, fordi vi vil have smilet frem. Vi vil have den sejlglæde, man mødte op gennem 70’erne og 80’erne ved de store distancesejladser, hvor der var alle slags deltagere, både ambitiøse sejlere, klubsejlere og dem der nyder at komme ud at sejle.

Faaborg Sejlklub


- Der er blevet taget rigtig godt imod sejladsen, hvilket også kan ses på tilmeldingerne. Der er både fra alle startstæder og i alle klasser. Tur og DH-klasserne er dog klart de største, så vi vil opfordre til at endnu flere flerskrogs både og double-handed tilmelder sig, lyder det fra sejlklubben.

- Det er distancesejlads på en helt ny måde. Vi kalder det Smile Race, fordi vi vil have smilet frem. Vi vil have den sejlglæde, man mødte op gennem 70’erne og 80’erne ved de store distancesejladser, hvor der var alle slags deltagere, både ambitiøse sejlere, klubsejlere og dem der nyder at komme ud at sejle.

- Vi afskaffer transportsejladsen, så mange flere kan få tid til at deltage, og det hele kan klares på en weekend. Det vil nemlig være muligt at starte ud fra de større kystbyer på Fyn, hvilket vil sige Faaborg, Svendborg, Nyborg, Kerteminde, Bogense, Middelfart og Assens. Der vil blive startet samtidig fra alle de nævnte byer lørdag morgen 15. august, og alle sejler samme vej rundt om Fyn. Der vil være tracking på alle både, så vi kan følge hinanden.

- Vi har nytænkt, hvad der uddeles præmier til. Det skal sjovt og spændende, og der vil selvfølgelig være præmier for det rent sportslige, men der vil i lige så høj grad også være overraskende præmier, der har et mere socialtpræg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Rabbits vil lægge pres på Næstved

Ærø

Læserbrev: Hvad vil ÆrøPlus?

Annonce