Annonce
Navne

Smeden fylder 80 og er særdeles aktiv

Annonce

80 år: Forhenværende smedemester, Jørn Mikkelsen (også kaldt Mik), Morud, fylder 80 år fredag den 15. januar.

Efter barndom og ungdom i Grønnemose på Fyn byggede Jørn hus med hustruen Alice i Morud i 1968. Et hus de den dag i dag bor i og nyder at vedligeholde og hygge sig i.

I 1978 startede Jørn Mikkelsen Morud VVS. Et mangeårigt succesfuldt firma, der i dag drives som vvs- og el-firma af sønnen Jesper og hans kompagnon.

I hverdagen er Jørn Mikkelsen en særdeles aktiv herre, der foruden de mange gåture i Langesøskoven og fitness i det lokale center, ofte også er at finde på de fynske landeveje, når ryttercyklen luftes.

I lokalmiljøet i Morud kan man også støde på Jørn Mikkelsen, når han sammen med de øvrige medlemmer af Ka'-Sæl-gruppen vedligeholder området omkring Langesøhallen, eller når han ugentligt giver byens ældste borgere en cykeltur rundt i omegnen.

Børn og børnebørn nyder også godt af den tekniske kunnen, når f.eks. huse skal renoveres eller en cykel skal repareres.

Jørn Mikkelsen er med sit positive væsen et meget afholdt og kærligt menneske med stor livsgnist, der formår at udfordre sig selv på mange parametre og være et givende medmenneske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg For abonnenter

Dorthe Ullemose om Johan Emils exit: - Jeg er ked af, at han forlader partiet, og jeg ønsker ham held og lykke med hans liste

Svendborg

Johan Emil Rasmussen forlader DF: - Der er et meget forskelligt syn på god og social acceptabel adfærd i byrådsgruppen

Annonce