Annonce
Kultur

Smed bukserne på live-tv: Havde haft samme trusser på i 18 dage - Nu lugter de ikke mere

Camilla Varming Nielsen snuste til sine - nu rene - underbukser på et direkte læsermøder, der blev sendt på fyens.dk tirsdag aften. Screendump
Tirsdag aften gæstede vildmarksdamerne Camilla Varming Nielsen og Martha Marie Jensen fyens.dk i en live-sending. Endnu en gang overraskede de to midtfynske kvinder.

Midtfyn: Camilla Varming Nielsen og Martha Marie Jensen er ikke bange for at skille sig ud. Det blev slået fast i DR-programmet "Alene i vildmarken", og det slog de to kvinder atter fast på et digitalt læsermøde på fyens.dk tirsdag aften.

I tv-programmet, som er blevet sendt i bedste sendetid de seneste uger, kunne man blandt andet se Camilla Varming Nielsen lugte til de underbukser, som hun havde haft på i ikke mindre end 18 dage - efterfulgt af en bræk-fornemmelse, og en kommentar om, at de lugtede "ækelt".

- Jeg tror, vi er mange mennesker lugter til deres trusser. Sådan i det daglige. Det er helt normalt i det daglige lige at tjekke, hvordan man har det. Det er sådan en ur-ting, fortalte Camilla Varming Nielsen, inden hendes hustru brød ind.

Annonce

- Der findes to slags mennesker. Dem, der lugter til deres underbukser, og dem, der lyver om det.

Camilla Varming Nielsen forsikrede, at underbukserne nu var rene - og at hun faktisk havde taget dem på i dagens anledning. For at understrege sin pointe stillede hun sig op på sin stol under det digitale læsermøde, der blev vist live på fyens.dk, og trak sine farverige bukser ned om knæene.

- Jeg har taget dem (underbukserne, red.) på i dag, siger hun og holder en pause, mens hun stikker hovedet ned i skridthøjde og snuser ind.

- Det dufter fint, konkluderer hun med en opadvendt tommeltot mod kameraet.

1000 kroner for personlig træpenis

Noget, der har trukket stor opmærksomhed, efter programmet er blevet sendt, er de penisser, som Camilla Varming Nielsen snittede af træ i programmet.

-Det vil jeg anbefale til alle, der gerne vil i gang med en hygge-hobby. Penis er en genial figur at starte med. Man lærer at afbarke, at arbejde lidt med kniven, så er der lidt med at snitte en smuk fin kant. Også rundingen på toppen, siger hun, mens hun viser træpenissen til kameraet.

Faktisk var det slet ikke meningen, at det skulle have været en penis.

Denne træpenis er tiltænkt Camilla Varming Nielsens mor - som i øvrigt har ønsket sig den. Det er ikke en hadegave, slog parret fast. Foto: Ane Johansen

- Jeg ville gerne have snittet en sød, lille munkemand, der holdt et hjerte. Men Martha blev med at sige, at det lignede en penis, griner Camilla Varming Nielsen.

Penissen, som hun havde taget med på læsermødet, var tiltænkt Camilla Varming Nielsens mor i en mors dagsgave. Og der har faktisk været stor interesse for træfigurerne.

- Folk har kontaktet mig for at høre, om de måtte købe en træ-penis. Jeg har solgt én til en, der skal have den i studentergave, fortæller hun og siger, at prisen kommer an på størrelsen.

- Den store flotte koster 1000 kroner, men man kan også få en lidt mindre til 700 - og så gør jeg den lidt personlig ved at snitte en hilsen i den. Det tager lidt tid at finde træet og ordne den, siger hun.

Annonce

Kun kærlighed

Inden programmet blev sendt, fortalte Martha Marie Jensen til avisen, at hun frygtede, hvordan folk ville tage imod deres deltagelse i programmet.

- Jeg ved godt, at vi ikke lever som andre mennesker, og at vi ikke ser verden som andre. Jeg var lidt nervøs for at blive udsat for en shitstorm, sagde hun tirsdag aften.

- Men jeg synes, vi har oplevet lige præcis det modsatte. Vi har kun fået kærlighed, hep og opbakning, uddyber hun.

- Hvis man leder, så kan man sagtens finde kommentarer som ”I er fucking klamme”. Det må også være voldsomt, hvis man er som Hr. og Fru Danmark at se nogle fuldstændig tossede mennesker som os i fjernsynet, når de sidder i sofaen og spiser flødeboller og drikker kaffe om aftenen.

De få dårlige kommentarer, som det midtfynske ægtepar har modtaget, primært på sociale medier, har de håndteret ved at sende hjerter tilbage.

- Folk, der hater, er lave på kærlighed. De skal bare have noget kærlighed, en krammer og nogle hjerter, lyder det fra Camilla Varming Nielsen.

Gense hele det digitale læsermøde i videoen herunder:

Annonce
Erhverv For abonnenter

Trælastkæden Bygma bekræfter: - Ja, vi er på vej til Svendborg

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Først erobrede de Svendborg Havn: Kammerateriet-kammerater åbner strandbar i Haderslev

Langeland For abonnenter

Værtshus-ejer i retten for at holde åbent under nedlukning: - Det er ikke rimeligt med så kort varsel at regne med, at vi har styr på restriktionerne

Svendborg

Bøderegnen fortsætter: Politiet giver bøder til yderligere 10 bilister på Nyborgvej

Navne For abonnenter

Nekrolog: Inga Jønsson var et socialt samlingspunkt

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Det ser uhyggeligt ud: Danmarks bedste motionsrute stinker af døde fisk

Fyn For abonnenter

Link til artikel med opdaterede corona-tal fra din kommune

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Navne For abonnenter

Tommelise er ved at være klar i landsbyen - ligesom Torben Iversen i Eventyrhaven

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Svendborg

Oversete kræftknuder og stærke sovepiller: Svindellæge fra Svendborg har også været kritiseret for dårligt lægearbejde

EM LIV

Malte fra Nørrebro blev hele Danmarks student, da han kastede sin hue på banen og fik Delaneys trøje efter dansk-russisk EM-skæbnekamp

Svendborg

11 bøder på 40 minutter: Bilister blæser på vejarbejde

Ærø For abonnenter

Jens Weiss er gal: - Jeg kan ikke længere stå model til det her

Svendborg For abonnenter

Hjem blev fyldt med skoldhedt vand: - Det var første gang i 25 år

Annonce