Annonce
Bagsiden

Slogankonkurrence: Kik op - man vænner sig til det

Der er så meget, man skal vænne sig til for tiden. I går virkede det pludselig som om denne lille, fynske by blev Danmarks hovedstad. Illustration: Mikkel Damsgård Petersen
Så er Bagsidens nye slogan kommet på plads. Tak for hjælpen
Annonce

Kik op en af dagene - eller gør det med det samme. Så kan du se Bagsidens nye slogan skrevet med en frisk streg til højre for "hovedet", som vi bladbørger kalder navnet på en avis eller avisside.

"Man vender sig til den" er de fem magiske ord, som bagsidelæser Lilian Wiingreen vandt vores slogankonkurrence med. Hvis du er trofast bagsidelæser, har du selvfølgelig fulgt med i konkurrencen. Måske har du endda deltaget i den.

Du kan klikke dig ind på denne artikel på fyens.dk/bagsiden eller faa.dk/bagsiden og læse alle artiklerne om konkurrencen.

Annonce

Dommerens forslag

"Man vender sig til den" blev udvalgt blandt 863 forslag, som bagsideredaktøren og overdommer Kirsten Helstrup tyggede sig igennem. Med over 1000 sejre i slogan-konkurrencer er hun Danmarks ukronede slogandronning, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at hun havde mere end svært ved at holde sig fra selv at deltage.

Faktisk væltede der under voteringen spontant nogle sloganforslag ud af hende, som var så gode, at hun har skrevet dem ned i sin røde notesbog, hvis en anden bagside skulle komme i bekneb for et nyt slogan.

Kirsten Helstrup har nemlig nedsat sig som tekstforfatter med speciale i at finde på slogans. Hendes enmandsfirma hedder Kirstens Wordshop og er i sig selv et ordspil på ordet workshop, der betyder værksted. Ordbutikkens netadresse er www.kirstens-wordshop.dk.

Annonce

Man vænner sig

Bagsidens nye slogan spiller på ligheden mellem ordene vende og vænne. Ud over at man kan vænne sig til meget - blandt andet, at man skal vende mange sider, før man når til Bagsiden - skal man vænne sig til, at vinden vender. Det vender vi nok tilbage til.

Vi håber, I vænner jer til det nye slogan, og at I aldrig vænner jer af med at sende ind til bagsiden@fyens.dk.

Vi vender, alt I sender. Nogle af jer vinder.  Og vi er stadig venner.


Vi vender, alt I sender. Nogle af jer vinder.  Og vi er stadig venner.

Fra artiklen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Annonce