Annonce
Bagsiden

Slogandommer: Synd, I ikke kan vinde allesammen

Kirsten Helstrup er imponeret over Bagsidens læsere - og har fundet ud af, hvor svært det er at være dommer i en slogankonkurrence. Foto: Hans Faarup
Dommeren i Bagsidens slogankonkurrence er meget imponeret over læsernes engagement og helt ked af, at der kun kunne kåres én vinder.
Annonce

Konkurrence: - Det kom helt bag på mig, hvor mange der har deltaget. Jeg troede, der måske ville komme et par hundrede forslag, men så kom der 863. Selv om man ikke har kunnet vinde en stor rejse, men bare fire restaurantbilletter, siger Kirsten Helstrup.

I to uger har hun været inviteret til at læse og vurdere hvert eneste af de mange sloganforslag fra Bagsidens læsere, fordi hun har vundet over 1000 slogankonkurrencer, men aldrig før været dommer.

Annonce

Hvordan var det så?

- Det har været spændende. Og meget interessant for mig at prøve, hvordan man skal tænke, når man skal vælge mellem så mange. Det har jeg tit selv tænkt over: Altså, hvorfor blev det lige mig der vandt. Eller hvorfor vandt jeg ikke, når mit nu var så godt.

- Hvilke tanker har du gjort dig om Bagsidens læsere?

- Nogen har bare sendt noget ind, men mange har været virkelig engagerede. De har lagt nogle tanker i, hvad den bagside egentlig gør, for eksempel med, at den "drager og inddrager", "lyser op og oplyser" eller "skævt og gævt". Det er synd for dem, at de ikke kan vinde allesammen.


De har lagt nogle tanker i, hvad den bagside egentlig gør.

Kirsten Helstrup, slogandommer


Annonce

Drejer tankerne væk

Ud over at Bagsidens læsere er over gennemsnitligt kreative og aktive, tror Kirsten Helstrup også, at coronaen spiller ind på den store interesse:

- Det ligger i tiden.  Mange er ikke i arbejde. Man trænger til at dreje sine tanker et andet sted hen. Og så er der heller ikke så mange slogankonkurrencer mere. Jeg kunne godt tænke mig at have noget mere af den slags, siger slogankonkurrencernes førstedame.

Annonce

Hædrende omtale

Som I kunne læse i går, blev det Lilian Wiingreen fra Paarup, der vandt med dette slogan: "Man vender sig til den". Følgende læsere tildeles hædrende omtale og et eksemplar af bogen "301 spørgsmål til sprogdoktoren". Tak fordi I ville være med:

"Vi samler og spreder", indsendt af Jytte Molbech, Dalum.

"Ej for stor til småt", indsendt af H. Vinther Hansen, Kildevangen 90, Ringe.

"Klog på sprog & vejr især", indsendt af Hanne Gottlieb Taarnhøj, Snestrup

"For de fleste - for det meste", indsendt af Leif Justesen, Søhus.

"Dagens sidegevinst", indsendt af Leif Jørgensen, Odense C.

"Her er du på den", indsendt af  Bjarne Sylvest Pedersen, Vollsmose.

"Lyser op og oplyser", indsendt af Bender Rasmussen, V. Skerninge.

"Skævt og gævt", indsendt af Mogens Bang-Pedersen, Faaborg.

"Drager og inddrager", indsendt af Henning Aagaard Nielsen, Søndersø.

Annonce
Ærø

Elev på HF-Sørfart smittet med corona

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce