Annoncørbetalt indhold

Slip for madlavningen med catering til nytår

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Nytårsmenuen er for mange et anstændigt projekt, der kræver en god portion forberedelse og lange timer i køkkenet på årets sidste dag. Men faktisk kan du blive helt fri for at snuppe køkkentjansen og i stedet nyde det gode selskab fra de mennesker, du holder af.


Annonce

I takt med, at det aldrig før har været nemmere at bestille maden direkte hjem til dig, er catering til nytår også blevet en populær størrelse. Her kan du frit vælge blandt et væld af forskellige spisesteder, hvor du med garanti også finder din favorit.


Hvad skal der være på menuen?

Når det kommer til catering til nytår, vælger flere og flere den nemme løsning, der samtidig sikrer dig en overdådig nytårsmenu, som du kan imponere gæsterne med. Det største spørgsmål for dig bliver bare at finde frem til, hvad der skal på menuen, når det nye år skal komme godt fra start.


Udvalget spænder bredt, og du finder alt fra 5-retters gourmetmiddag og franske delikatesser til Italiens skønne køkken og danske klassikere. Derfor kan det være en god idé at sætte jagten ind efter den helt rigtige menu, så du kan bestille catering til nytår i god tid og sikre dig din menu-favorit med det samme.


Sådan finder du catering til nytår

Det behøver ikke være besværligt at bestille maden udefra. Du sparer nemlig ikke kun tid i køkkenet ved at bestille nytårsmenuen, for du kan også vinke farvel til den lange kø i det lokale supermarked.


Når du skal finde den rette menu, er det altid en god idé at kigge hos dine favorit spisesteder i byen. Måske de tilbyder en fantastisk menu, som du forelsker dig i med det samme. Du kan også søge lidt rundt på nettet efter catering til nytår eller søge efter dine livretter for at finde spisesteder, der tilbyder en menu lige efter din smag.


Det skal være nemt at lade andre klare maden for dig, og det har spisestederne for alvor taget til sig. Nogle steder kan du vælge at få maden leveret direkte hjem til dig, så du ikke engang behøver forlade matriklen, når maden skal hentes. Typisk skal du blot afhente din nytårsmenu hos den restaurant, som du har bestilt hos, og så klarer de både pakning og portionsanretningerne for dig.


Brug tiden med dem du holder af

Ligesom juleaften er nytår noget helt særligt. Det er et endegyldigt farvel til det år, der er gået, og derfor vælger mange at tilbringe årets sidste aften sammen med nogle af de mennesker, de holder mest af.


Når du bestiller catering til nytår, får du muligheden for at bruge endnu mere tid med de mennesker, du skal fejre den særlige aften med. Og så har vi vist glemt at sige, at du ikke skal bekymre dig om pletter på dit fine nytårstøj - den tjans tager spisestederne også for dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.