Annonce
Corona-dagbog

Skuespillerpar har fået nye roller på grund af corona-virussen

Skuespillerparret Natalí Vallespir Sand og Mikkel Bay Mortensen er til dagligt tilknyttet Odense Teater. I denne tid er de blevet lærere for sønnerne Bertel og Marius.
Skuespillerparret Natalí Vallespir Sand og Mikkel Bay Mortensen går hjemme i byhuset i Odense, hvor de pludselig har fået nye roller som skolelærere for børnene, samtidig med de øver sig på "Tyvene" - indtil bomben falder. Det har Natalí lavet en billeddagbog om.

Læs billeddagbogen herunder:

Det er svært at nyde hverdagens “frihed”, da man ved, det kommer til at koste alle dyrt, men vi prøver dog også, at tage fat i de positive ting, bl.a. ingen madpakker der skal smøres, og intet vækkeur der ringer kl 6:55. Der er nu pludselig tid til hygge og samvær, tid til at lave pizza til frokost, hjemmebagte boller til eftermiddagskaffen, og tid til at nusse om aftensmaden, inden vi begiver os ud på en aftengåtur, og derefter højst sandsynligt finder en film på skærmen, og måske lidt læsning inden sovetid.
Det er blevet tirsdag, dagene flyder lidt sammen, og dagens program ligner mandag. Jeg er i gang med at øve, alene jo, på forestillingen "Tyvene", som måske har premiere slut april. Underligt og en smule umotiverende at arbejde på noget, man ikke rigtig ved, hvor ender, men skønt at være i gang med noget. Mikkel øver også på "Tyvene", og derudover læser han lydbøger ind i studiet, hvor han jo sidder alene.
Når Mikkel er hjemme igen, bliver haven ordnet og nogle rådne planker skiftet ud.
Onsdag tager vi læsningen udendørs for at skabe lidt forandring i dagenes lektielæsning.
Instrumenterne i huset bliver også flittigt taget i brug, nu vi har tiden til det. Så den står på trommer, guitar, klaver og sang i det lille hjem.
Torsdag har vi et ensemble-møde via Zoom for lige at få en status på, hvordan folk har det i deres forskellige isolationer. Vi får hver dag mails fra Odense Teater, der sammen med bestyrelsen prøver at udtænke løsninger for, hvordan alt skal forløbe i en tid, hvor vi jo alle er tvunget til at tage en dag ad gangen, da vi jo ikke ved, hvordan coronaen og alt omkring den udvikler sig. Det er så dejligt at se alle og mærke, hvordan kreativiteten stadig prøver at overleve midt i krisen.
Fredag skal jeg til København og lave eftersync på "Alfa", en kommende serie på TV2 Zulu.
Da jeg er hjemme, daler humøret dog igen. Vi får, hvad vi nok havde frygtet, meldingen fra Odense Teater, at "Tyvene" og resten af forårets forestillinger er aflyste.Vi sidder tilbage med en meget tom fornemmelse, og venter nu på, hvad de næste udmeldinger bliver.Jeg trækker vejret dybt og håber snart, vi alle, efter omstændighederne, kommer godt ud på den anden side.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø For abonnenter

Mistillid, illoyalt og ufortjent: Fond opsiger samarbejde om solcellepark med forening, den selv har stiftet

Annonce