Annonce
Faaborg-Midtfyn

Skovfortællinger om kærlighed ved Holstenshuus

Det er Esther Rützou (tv) og Maria Junghans, der står bag fortællingerne i skove ved Holstenshuus. Foto: Daniel Villadsen

Holstenshuus: Henover sommeren er der netop blevet mulighed for at komme på kærlighedsudflugt sammen med to af landets bedste fortællere. Det er fortælleoplevelser, der kombinerer skovens ro og naturens helende kraft med det særlige nærvær, der opstår, når man hører en god fortælling.

Det er Esther Rützou og Maria Junghans, der står bag.

- Vi ønskede at skabe forestillinger, der gør publikum i godt humør, feel-good på den intelligente måde, og sikre at også folk i risikogrupperne trygt kan deltage. En slags kulturel vaccine mod corona-isolation, og mangel på nær- og samvær med andre, siger fortæller Esther Rützou og fortsætter:

- Det betyder, at der kun er otte publikummer til hver forestilling, og at vi gentager hver forestilling otte gange for at give så mange som muligt en chance for at komme ud i naturen og få en god fortælling med hjem.

Kulturregion Fyn har støttet udvikling af tre forskellige fortælleforestillinger økonomisk gennem COVID-19 puljen, hvoraf den ene foregår i skoven ved Holstenshuus.

Her går det løs den 11. og 12. juli med fortællinger under temaet ”Dame og Digter”.

Fortællingerne handler alle om kærlighed. Kærlighed, der har tilknytning til præcis den skov man vandrer i, og som er baseret på virkelige historiske begivenheder. Forestillingerne finder sted begge dage klokken 10, 12.30, 14.30 og 16.30. Læs mere og køb billetter via http://beretterakademiet.dk/skovfortaellinger/.

Alle forestillinger varer cirka 1,5 time, og ruten er cirka tre kilometer lang. Billetprisen er 50 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Divisions-formand kalder forslaget et frontalt angreb - eks-OB-direktør Thomas Christensen ser hele fodbold-verdens balance truet

Annonce