Annonce
Faaborg-Midtfyn

Skifter isen ud: Nu er Tanja på risalamande-holdet

Tanja Kromann Clausen. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Kommunalbestyrelsesmedlem i Faaborg-Midtfyn Kommune, Tanja Kromann Clausen (A) fra Gislev, holder af at sænke tempoet i julen og være sammen med venner og familie.
Annonce

Hvad holder du mest af ved julen?

- Jeg holder meget af den ekstra tid, man har sammen med dem, man holder af. De mange sammenhængende fridage gør, at tempoet sænkes, og der bliver mere tid til bare at være sammen. Julen er også en tid, hvor taknemlighed fylder meget for mig. Jeg bliver taknemlig over det gode liv, jeg har, og de muligheder, der er mig givet. Samtidig minder julen mig om, at vi skal huske at gøre gode ting for hinanden. At give hinanden tid og nærvær.

Hvilke traditioner er vigtige for dig?

- Jeg holder allermest af at komme i kirke juleaften, hvor kirken er stuvende fuld. Her sidder jeg blandt kendte ansigter, og vi kan ønske hinanden glædelig jul, inden vi skal hjem i familien. Lillejuleaften er jeg altid sammen med mine allerbedste venner og veninder. Vi har en tradition, hvor en af mine veninder laver dejlig mad til os. Hun er kok og laver forrygende mad. Hendes hjem er denne aften centrum for os alle, og vi elsker alle denne aften, som er fyldt med godt selskab, portvin og dejlig mad.

Hvad står på bordet juleaften i din familie?

- Vi spiser altid andesteg med alt tænkeligt tilbehør. Jeg er allermest tilhænger af rødkål, som jeg bare elsker. I mange år troede jeg ikke, at jeg kunne lide risalamande, så jeg har altid fået is (selvfølgelig med mandel). Men for få år siden fandt jeg ud af, at jeg er på risalamande-holdet fremadrettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce