Annoncørbetalt indhold

Skiftene imellem den fysiske og digitale arbejdsplads er kommet for at blive

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi lever i en omskiftelig tid. Det har mange konsekvenser, positive såvel som negative. En af disse konsekvenser er blandt andet den store omskiftelighed, der også i stadigt stigende grad præger vores arbejdsliv. Her er det ikke unormalt at skulle kunne navigere imellem den fysiske og digitale tilstedeværelse, og mange eksperter slår, at dette fænomen blot er kommet for at blive. Det er der ingen tvivl om.


Annonce

Også din arbejdsplads bør sørge for at facilitere de nemme skift

Vil du gerne have, at skiftene imellem det fysiske og digitale skal gå mere gnidningsfrit og skabe mindre forvirring og opbrud i dagligdagen, er dette i høj grad muligt. På mange måder handler det nemlig mest af alt om at gøre brug af de rette redskaber og teknologier, der kan facilitere det gode arbejde imellem medarbejdere i forskellige rum.


En af de helt store spillere på markedet, når det kommer til at facilitere en let og uproblematisk omskiftelighed og fleksibilitet på arbejdet, er Logitech. Logitech udbyder nemlig en række produkter, der kan være med til at gøre det nemmere at arbejde med stor grad af lethed, om det er hjemmefra, på farten eller fra arbejdspladsen, så er der hjælp at hente i Logitechs produkter. Lær mere om dine muligheder med Logitech og lad dig for eksempel inspirere af deres muligheder for videosamarbejde med de såkaldte ConferenceCams eller med deres rare arbejdstilbehør, som kan tages med på farten.


Med smart værktøj kan dine ansatte yde deres bedste og samtidigt nyde en høj grad af komfort

Omskiftelighed er ikke nødvendigvis en dårlig ting, specielt ikke når det kommer til arbejdspladsen. En stor grad af fleksibilitet kan nemlig være en stor komfort for den enkelte, hvis blot denne implementeres og udføres korrekt. Det kan være med teknologier såsom Logitech, som med den rette software og enheder gør det gnidningsfrit og rart at arbejde og kommunikere på tværs af platforme og lokationer.


Digital wellness er et begreb, der i stigende grad fylder på arbejdsmarkedet. Her er der tale om at facilitere et velvære, der ellers kan være svær at finde med mange gentagne opgaver og muskelbelastninger. Sørger du og dine ansatte for aktivt at tænke løsninger ind, kan der dog være gode gevinster at hente: Både når det kommer til medarbejdertilfredsheden og det output, som bliver leveret i løbet af en arbejdsdag. Med ergonomiske og veldesignede tilbehør til den IT-prægede arbejdsdag, er det videnskabeligt bevist at kropsholdning og komfort kan øges betydeligt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.