Annonce
Fyn

Skateboardforening får anerkendelse: 2500 kroner er havnet i klubkassen

Formand for Middelfart Skateboardforening Michael Sundbøl modtog checken. PR-foto
Brændstofselskabet Go'on har valgt at donere en pose penge til foreningen, der i begyndelsen af december indvier den nye skatehal.
Annonce

Middelfart: Middelfart Skateboardforening har fået en delt 12. plads ud af 499 nominerede foreninger i konkurrencen Årets Lokale Forening 2020. Det har udløst en kontant belønning på 2.500 kroner til klubkassen.

Det danske brændstofselskab Go’on, der har åbnet en række tankstationer rundt omkring i mindre byer, deler i disse uger 400.000 kroner ud til 25 lokale foreninger, som alle har deltaget i konkurrencen på støtdelokale.nu.

Her har mere end 40.000 været inde at afgive deres stemme til deres favorit. De 20 foreninger med flest stemmer har været i finalerunden, og her har en jury vurderet, hvordan placeringerne skulle fordeles.

Juryen består af Hanne Lene Haugaard, hovedbestyrelsesmedlem i DGI og Landdistrikternes Fællesråd, Jan Schouby, chefredaktør Aarhus Stiftstidende, Anne-Marie Rindom, OL-sejler, Isabella Arendt, formand for Kristendemokraterne, og Lars Bilde, partner i HOP Group og bestyrelsesmedlem i en række danske virksomheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Et godt og affaldsfattigere 2021

Annonce