Annonce
Ærø

Skal opkald fra frustrerede sosu-medarbejdere fremover henvises til dig, Minna Henriksen?

Jens Weiss, stifter af Ærø i Centrum. Foto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Læserbrev: Kære Minna Henriksen

Tak for dit svar på mit indlæg. Bare for en ordens skyld - var svaret fra dig som SF-politiker og formand for Kultur- og Socialudvalget? Eller var det fra dig som formand, og forvaltningen der svarede, for du skriver "vi citerer"?

Den stund du skrev dit indlæg, var der i en afdeling af ældreplejen tre mennesker på job og lavede syv faglærte arbejderes job, som en dagvagt er normeret til. Det er under weekendnormeringen.


Når en medarbejder ringer til mig, må det være sidste udvej, for så har samarbejdssystemet efter min opfattelse svigtet.


De tre var en elev, en ufaglært og en faglært, og sådan har det været i en lang periode og også i andre afdelinger: Mangel på faglærte.

Når en medarbejder ringer til mig, må det være sidste udvej, for så har samarbejdssystemet efter min opfattelse svigtet.

Når de starter med at sige, at de gerne vil være anonyme, så tænker jeg, at enten er deres fortælling forkert, eller også er der et ledelsesproblem, hvis man ikke kan tale sig til rette om normeringer og besættelse af de nødvendige arbejdsgange og stillinger.

Jeg kan jo godt sige" henvend dig til din tillidsmand og brug systemet", men der har de jo været, og intet er sket.

Hvis mine udtalelser skulle underkende nogen, kan det vist kun være ledelsen, for vi har rigtig mange gode, dygtige og kompetente medarbejdere på plejeområdet, og mit indspark er jo kun for at kunne bevare dem som medarbejdere, uden at de bliver kørt ned.

Det vidner mit forslag til budgetdebatten for 2021 vel også om.

Om jeg har kendskab til området, ved jeg ikke. Men jeg har fået en del indblik efter henvendelser fra personale fra Marstal Ældre Center, Rise og Søkilden.

De mangler kolleger og sommetider tid til at gøre det, som er fagligt nødvendigt for at komme og gå glad på arbejde.

Minna Henriksen, jeg anerkender problemstillingen omkring lukningen af Gilleballehus og placeringen af medarbejdere i fremtiden, men jeg stiller mig selv det spørgsmål, om det er grebet rigtig an, og om det er den eneste årsag?

Skal jeg i fremtiden henvise henvendelser og opkald fra medarbejdere til dig som ansvarlig på området?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Hvemhvadhvor: Så kom der billeder af sommerliv ved Nordenhuse

Danmark

Nu kan borgere med milde symptomer selv booke coronatest uden hjælp fra lægen

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Seksuelle krænkelser blandt Faaborg-Midtfyns politikere? - Større chance for sexchikane i et nonnekloster

Annonce