Annonce
Sport

Skadesfrit HC Odense tager kampen op

HC Odenses Mikkel Søby kæmper med lidt skulderproblemer. Derfor skød han ikke straffekast for fynboerne i HC Odenses kamp i Skive. Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix
HC Odense får onsdag aften besøg af 1. divisions tophold - liganedrykkerne fra Nordsjælland Håndbold - i Dalumhallerne.
Annonce

HÅNDBOLD: I søndags leverede SUS Nyborg en mindre sensation i 1. division, da de fynske oprykkere hjemme vandt 27-26 over Grindsted.

SUS Nyborgs sejr lægger endnu mere pres på HC Odense i bunden af rækken, men ikke desto mindre lyder det sådan her fra Mark Jespersen, formand for HC Odense:

- Tillykke til SUS Nyborg. Det var en flot sejr.

Tilbage står imidlertid den kendsgerning, at HC Odense nu ligger næstsidst med fire point for 13 kampe, mens SUS Nyborg lige over har fem point for kun 12 kampe. Kun Elite Vendsyssel  med fire point for 11 kampe er ringere end de to fynske hold. Og HC Odense og SUS Nyborg har henholdsvis fire og tre point op til TM Tønder på den første placering, der betyder nedrykningsspil.

- Vi skal selvfølgelig til at have nogle point. Men vi tror fortsat på tingene. Truppen er skadesfri - bortset fra, at Mikkel Søby kæmper med lidt skulderproblemer - og der bliver træner godt konstaterer Mark Jespersen.

Annonce

Ikke kolde nok

Onsdag aften tager HC Odense imod liganedrykkerne - og topholdet -  fra Nordsjælland, der har alt at spille for. Skive fH er nemlig kun  et point fra Nordsjælland Håndbold og den direkte oprykning til ligaen.

I det omvendte opgør pressede HC Odense topholdet - fynboerne tabte kun 28-31 - og i Skive for nyligt var HC Odense også godt med men tabte 26-29.

- Vi har ikke været kolde nok, når det gælder, lyder det fra Mark Jespersen.

Efter Nordsjælland venter der HC Odense en række hold, der umiddelbart virker mere overkommelige - i HØJ Elite, Grindsted og Skovbakken.

Onsdagens kamp spilles i Dalumhallerne. Og uden tilskuere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce