Annoncørbetalt indhold

Skab opmærksomhed om din virksomhed på den søde måde

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Alle virksomheder kæmper om at få opmærksomhed fra sin målgruppe - sine nuværende kunder såvel som potentielle kunder, men hvordan gøres det bedst? Det er der mange som helt sikkert mener at de har svaret på - og holdninger er mange også. Der findes vist ikke én bestemt opskrift på, hvordan du bedst muligt rammer din målgruppe, men mulighederne er mange. En vigtig faktor er dog at al positiv omtale og opmærksomhed, kan bidrage til din virksomheds omtale, branding og i det lange løb mere salg produkter og/eller services, som kan bidrage positivt til omsætningen. Flere annoncerer nu online på diverse platforme såsom Facebook, Instagram og nu også TikTok, mens andre reklamerer med bannere på bybusserne eller betaler store beløb til tv-reklamer. En anden måde det kan gøres på er at lokke med lidt sødt ved fx at få produceret noget spiseligt såsom slik og chokolade med logo på af din virksomhed.


Annonce

Lok med lidt sødt til ganen

Ved at få produceret chokolade med logo på, skaber du opmærksomhed omkring din virksomhed, samtidig med at du giver den spisende af chokoladen noget sødt til ganen. Dette kan være et sjovt indslag, og samtidig vil din målgruppe huske din virksomhed. Det kan også være at modtageren af chokoladen tager et par stykker med og deler ud på arbejdspladsen, blandt venner eller derhjemme hos familien. På den måde, når du nemt ud til at større publikum uden selv at skulle gøre noget aktivt i forhold til den del. Hvem kan ikke lide lidt sødt til ganen?


Få logo på chokolade

Der er flere muligheder, når det kommer til valg af chokolade. Du kan både vælge mellem Fairtrade-certificeret, økologisk, mørk og mælkechokolade. Du kan også vælge om det skal være chokoladeknapper eller om det skal være en stor chokoladeplade. Skal det være sødt i sødt, kan du også få chokolade i hjerteform. Du vælger selv, hvordan indpakningen af chokoladen skal være - flere farver eller et enkelt udtryk med din virksomheds logo. Mulighederne er mange, og det er det også ift. smagen og mærker af chokolade, hvor du blandt andet kan få Rittersport, Milka, Lindt eller Toblerone. Mulighederne er mange og du kan altså få nogle fede reklameartikler ud af at vælge at få produceret din “egen” chokolade med din virksomheds logo.


Næste step er så at lægge en strategi for, hvordan chokoladen skal uddeles. Skal det være på strøget, når der sendes pakker ud, eller til et event? Mulighederne er mange.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.