Annonce
Langeland

Sjetteklasser fra Langeland: Dyster i paratviden

Klassekammeraterne hepper på deres deltagere i konkurrencen Smart, Parat, Svar. PR-foto

Langeland: Over 500 sjetteklasser dyster i år om titlen "Danmarks klogeste klasse" i bibliotekernes store vidensquiz "Smart Parat Svar". Den indledende runde på Langeland finder sted den 5. december i Bio Langeland.

Her dyster tre klasser med hver sit hold på fem elever i quizzen, der ikke kun udfordrer børnenes viden, hukommelse og evne til at tænke hurtigt, men også deres evne til at samarbejde. Emnerne spænder bredt - lige fra litteratur og historie til geografi og mytologi.

Den lokale vinderklasse går videre til en regional runde onsdag den 15. januar, og vinderen herfra går videre til finalen i Odense den 5. februar 2020.

"Smart Parat Svar" er en national læse- og vidensquiz, der har eksisteret siden 2005. Konkurrencen har til hensigt at styrke elevernes lyst til at læse ved at sætte fokus på samarbejde og almen dannelse. Quizzen tager udgangspunkt i et bredt udsnit af skøn- og faglitteratur, og den hylder bogorme, læseheste og klogeåger. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce