Annonce
Fodbold

Simon Stasiak tager over

Simon Stasiak overtager cheftrænerposten i Marienlyst de sidste fire kampe i efteråret. Foto: Morten Rode.
Marienlyst har fundet trænerløsning i de næste fire kampe.

FODBOLD: Simon Stasiak overtager ledelsen af Marienlysts Danmarksseriehold i de sidste fire kampe i efteråret. Samarbejdet med træner Kim Jørgensen blev for nylig en kende overraskende afbrudt.

Simon Stasiak har tidligere trænet Næsbys divisionshold og fynsseriehold. Samtidig har Simon Stasiak masser erfaring som spiller på 1. og 2. divisionsniveau og han har DBU´s T - Licens.

Boldklubben Marienlyst meddeler på facebook-siden:

Det har været vigtigt for os, at det er en af klubbens egne folk som overtager holdet i en lidt turbulent tid - som kender omgivelserne og spillerne. Så skiftet har kunnet være så gnidningsfrit som muligt.

Det er Simon Stasiaks far Rene Stasiak, der er sportschef i klubben.

Til at hjælpe Simon Stasiak er Rasmus Andersen og Søren Rasmussen indtrådt i teamet omkring førsteholdet.

Simon Stasiak siger om sit nye job :

- Jeg har valgt at sige ja til at hjælpe klubben i en svær situation den næste lille måned, da der var brug for det. Jeg har masser af trænererfaring fra mange forskellige niveauer og jeg er sikker på, at vi de kommende uger får skabt det, der skal til, så vi kan komme tilbage på pointtavlen. Jeg har indgået i trænerteams med dygtige folk som Henrik Lehm og Jens Letort, så jeg glæder mig til at bruge nogle af de ting, som jeg har taget med mig på min vej.

Simon Stasiak og Søren Rasmussen havde første træning med holdet tirsdag og kigger frem til den svære kamp lørdag ude mod SfB/Oure på lørdag på Høje Bøge Stadion i Svendborg

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce