Annonce
Langeland

Sidste chance: Spil golf med de kendte og støt en god sag

Stig Rossen og en række andre kendisser griber golfkøllen til fordel for langelandske børn under årets Langelandsfestival. Foto: Jacob Schultz.
Overskuddet fra golfmatch under Langelandfestival går til en sommerlejr for langelandske børn.

LANGELAND: Børn, der ellers ikke ville komme på sommerferie, får hvert år en uge i Spodsbjerg med oplevelser i spejderlejren og udflugter til Langelandsfestivalen og Koldkrigsmuseum Langelandsfort. Det kan blandt andet lade sig gøre på grund af den årlige velgørenhedsmatch under Langelandsfestivalen, Golf 2 Change.

Det er sidste chance, hvis man i år vil være med til at spille og støtte børnenes ferielejr. Tilmeldingsfristen er fredag den 19. juli klokken 17.

Torsdag formiddag var der 83 tilmeldinger, fortæller formand for Langelands Golfklub, Anni Borch.

- Der mangler lige en 30 stykker i forhold til sidste år, siger formanden, som dog er fortrøstningsfuld, eftersom der ofte kommer en del tilmeldinger i sidste øjeblik.

- Så vi håber, vi lige når at få nogle flere. Jo flere deltagere, jo flere penge er der jo til sommerlejren.

Matchen er er et samarbejde mellem Langelands Golf Klub, Langelands Festivalen, Langeland Rotary klub, Rudkøbing InnerWheel Klub og Langelandske kunstnere og sponsorer. Deltagergebyret er 550 kroner for alle, uanset om man spiller på 18-hullers banen eller på par 3-banen. Pengene fordeles med 200 kroner til velgørenhed, 200 kroner til golfklubben og 150 kroner til morgenmad og frokost til deltagerne.

Der er altid en række kendisser blandt deltagerne, som man kan spille imod, spise med og lade sig underholde af. I år er det blandt andre musikerne Stig Rossen og Tamra Rosanes, fordboldspillerne John Faxe Jensen og Klaus Berggren, tryllekunstneren Joachim Solberg og komikeren Uffe Holm.

Det er den tidligere "luftkaptajnhelt" og nu forfatter og crooner, Stefan Rasmussen, der vil være toastmaster og stå for underholdningen.

Tilmelding kan ske på www.golf2change.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Brandårsag ukendt: Ild i madras

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];