Annonce
Erhverv

Shopping Svendborgs formand: - Et nyt butiksområde vil kun gøre Svendborg endnu mere attraktiv som handelsby

Martin Larsen, formand for Shopping Svendborg, frygter ikke, at det nye indkøbsområde vil få konsekvenser for handelslivet i midtbyen. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Det nye butiksområde ved motorvejen til tiltrække mange nye kunder fra oplandet, og det vil give mere handel i byen, mener Shopping Svendborgs formand, Martin Larsen.
Annonce

Svendborg: Det løber bestemt ikke Shopping Svendborgs formand koldt ned ad ryggen, når han hører, at Svendborg Kommune er i gang med at planlægge et nyt stort butiksområde tæt på motorvejen.

- Det kommer jo ikke som nogen stor overraskelse, for det er der blevet talt om længe. Jeg vælger at tage ja-hatten på og se det nye butiksområde som noget, der kan gøre Svendborg til en endnu mere attraktiv handelsby, siger Martin Larsen.

Han forklarer, at Svendborg har et stort opland, som formentlig vil blive tiltrukket af det nye butiksområde.

- Og man kan håbe, at de folk som bor i for eksempel Faaborg, Ringe eller Ørbæk og som normalt kører til Odense, fordi de skal til Biltema eller i Plantorama, i stedet vil vælge at køre til Svendborg. Det vil give mere handel til os andre, for vi ved jo, at når man først har været i Biltema eller Plantorama, så kører man videre til Bilka eller Rosengårdscenteret, siger forklarer Martin Larsen.

- Så jeg tror, at et nyt butiksområde vil virke som en magnet på folk, og det vil også give flere kunder til butikkerne i byen, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Corona-eksperten: Sådan kan vaccinen komme til at ændre din hverdag

Annonce