Annonce
Fodbold

Sheriffen er tilbage i stationsbyen: Otterup finder træner-afløser

Anders Nielsen har senest været træner i Dalum. Her ses han i lokalopgøret i 2. division i forrige sæson mod Marienlyst, som Anders Nielsen i sin tid førte fra 2. til 1. division. Foto: Michael Bager
Den gamle kending Anders Nielsen overtager jobbet efter Chris Margaard, der skifter til Svendborg-Oure. Anders Nielsen er spændt på, om han overtager et 2. divisionshold efter sommerferien.
Annonce

FODBOLD: Det roer stærkt i den fynske båd i disse timer og dage.

Lørdag formiddag kom det frem, at Svendborg-Oure FA snapper Otterups cheftræner Chris Margaard som ny træner - kort før de to klubber skal ud i et internt oprykningsdrama.

Og derefter annoncerede Otterup, at afløseren bliver den kendte træner-skikkelse Anders Nielsen på en to-årig kontrakt. Det sker med virkning fra 1. juli.

Dermed vender Anders Nielsen tilbage til Otterup efter frem års fravær, hvor han blandt andet har været træner for Dalums 2. divisionshold. Dog har Anders Nielsen i en periode været omkring Otterups U-19-hold og førstehold.

- Anders har aldrig været helt væk fra OB & IK. Han har hele tiden haft forskellige opgaver i klubben. Her i foråret har Anders også deltaget som træner i træningen med Danmarksserieholdet samt sparret med klubbens øvrige seniorhold, melder formand Bent Hjortebjerg.

- Vi er meget glade for, at Anders har sagt ja til at overtage klubbens førstehold. Anders står for de samme værdier, som vores tidligere cheftræner Chris Margaard står for. Han ser hele klubben, og værdsætter klubbens sociale værdier. Så når der nu skulle skiftes cheftræner, kan jeg ikke tænke mig en, som er bedre til at overtage stafetten efter Chris Margaard end Anders Nielsen, udtaler formanden.

Annonce

- Perfekt timing

- Anders har P-træneruddannelsen som er det højst opnåelige inden for fodboldtrænergerningen, og han har i flere år været divisionstræner i både 1. og 2. division, ligesom har selv har været professionel fodboldspiller i mere end 10 år, hvor han blandt andet har spillet for Club Brugge og Gent i Belgien. Jeg er sikker på, at han vil fortsætte med at udvikle OB & IK og indsluse vores mange unge spillere i seniorafdelingen og omkring førsteholdet, slutter Bent Hjortebjerg.

Anders Nielsen udtaler:

- Jeg har altid vidst, at jeg en dag skulle være træner for OB & IK´s førstehold, men jeg havde måske ikke forventet at det skulle være lige nu. Timingen er dog perfekt i forhold til mit civile job samt andre opgaver, som jeg varetager lige nu, og med Chris Margaards skifte lå det i kortene. Vi har jo boet i Otterup, siden vi kom til Danmark i 2008, og mine tre børn er alle aktive både som seniorspillere, men også som trænere i klubben, så det her er bare det mest naturlige valg.

- Jeg har siden 2008 arbejdet sammen med Chris Margaard i mange omgange, og vores ideer og tanker omkring fodbold ligger meget tæt op af hinanden, så jeg er sikker på, at jeg er klar på opgaven. Jeg glæder mig til at komme i gang i juli, og det bliver spændende, om jeg kan få lov at starte med et hold i 2. division, som jeg gjorde det i Marienlyst i 2011.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Fyn

Mange busser får nye køreplaner til august

Annonce