Annonce
Fyn

SfB-Oure-træner efter nyt nederlag: Men pilen peger opad

SfB-Oures træner Chris Margaard kunne se i spillernes øjne efter 5-3-nederlaget, at de stadig gerne vil det her, selv om det nu kun er blevet til et point i ni kampe inden ferien. Foto: Katrine Becher Damkjær
Trods kun et point i de seneste ni kampe ser Chris Margaard fortsat fremgang for sit hold.

Fodbold: De seneste tre kampe har SfB-Oure spillet mod stærke og robuste hold som Aarhus Fremad, B93 og Frem og ifølge træner Chris Margaard gjort det bedre fra kamp til kamp.

- Som vi gjorde det mod B93, så bød vi også topholdet Frem op til dans, sagde han efter 5-3-nederlaget hjemme til Valby-holdet, der først lukkede proppen i til allersidst, da Tonni Adamsen fuldbragte sit hattrick på Høje Bøge.

- Frem starter med selvtillid og spiller på instinktet, mens vi tænker for meget over tingene. De sidste 60 minutter spiller vi også på instinktet, og vi var tæt på at ryste dem, da vi kom på 4-3 efter at have været bagud 4-1, fortæller Chris Margaard.

Da scorede Philip Herslov to gange, mens det var Fridtjof Rosenbaum, der bragte SfB-Oure på 1-2 kort før pausen.

- Vi er gennem en stejl læringsproces, men både jeg som træner og spillerne har udviklet os og vi kan se fremgangen trods de manglende point. Jeg er overbevist om, at vi kan komme stærkt tilbage og redde SfB-Oure fra nedrykning, når vi mødes igen efter vinterpausen den 11. januar. Så vil vi klar til Næsby den 13. marts.

- Vi skal afhjælpe børnefejlene i begyndelsen af kampene og bruge pausen til at lægge nogle kilo på og arbejde fysisk, for pilen peger i den rigtige retning samtidig med, at vi stadig gerne vil vise os som et hold, der vil dominere kampene og bolden, siger Chris Margaard.

SfB-Oure spillede med kun 18-årige Rasmus Steuch som stopper.

- Men spillerne vil det gerne. Jeg kunne se det i deres øjne efter kampen, da de havde været tæt på at udligne til 4-4, mente træneren.

Frem lukkede så kampen i overtiden på en omstilling, da SfB-Oure satsede butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce