Annonce
Fyn

Selv i disse tider oprustes der - OKS ansætter gammel kending på fuldtid

OKS prøver åbenbart at manifestere sig markant på den indre front, inden det hele går løs i foråret. I efteråret gjaldt det til dels på spiller- og trænersiden, og nu har klubben fuldtidsansat Hnerik Kleiner som drifts- & udviklings-ansvarlig. Til venstre  formand Klavs Larsen og til højre Henrik Kleiner. Foto: OKS
Den tidligere formand Henrik Kleiner bliver fuldtidsansat som drifts & udviklings-ansvarlig i DS-klubben i Odense C.
Annonce

FODBOLD: Der er selv i disse tider klubber, som styrker organisationen i et forsøg på at ruste sig til de bedre, som vel en dag kommer - når en vis virus er lagt bag verden.

Eksempelvis har Danmarksserieklubben nu besluttet at oprette en ny fuldtidsstilling og ansat den tidligere formand og mangeårige PR-chef Henrik Kleiner Petersen pr. 1. januar som drifts & udviklingsansvarlig.

- Stillingen omfatter den administrative drift og daglige ledelse af klubben, herunder ansvar for vores ansatte og frivillige hjælpere samt understøttelse af vores mange medlemmer. Henrik Kleiner, 52, bliver desuden en vigtig brik i udførelsen af de strategiske tiltag, der ønskes gennemført i de kommende år.

- Målet er at skabe en endnu mere levende klub end den vi kender i dag via sociale arrangementer, events og nye tiltag. Et andet fokuspunkt bliver at udvikle vores kommercielle elementer via ovenstående samt en ekstra indsats over for både nuværende og kommende samarbejdspartnere.

Annonce

Et liv i klubben

Henrik Kleiner har været i OKS hele sit liv som både spiller og leder og var blandt andet frivillig formand for klubben i perioden 2001-2011. Kleiner er en kendt stemme i den evige debat om op og ned i odenseansk fodbold.

Vi vil sætte endnu mere fokus på at være hele ”midtbyens klub” og ønsker at være samlingspunkt for hele nærområdet.


Vi vil sætte endnu mere fokus på at være hele ”midtbyens klub” og ønsker at være samlingspunkt for hele nærområdet.

OKS-formand Klavs Larsen


I forbindelse med oprettelsen af den nye stilling er to deltidsstillinger nedlagt. Vores kontormedarbejder Tenna Linjendal fratræder og det samme gælder cafeansvarlig Ani Irispalme, som efter eget ønske stoppede med udgangen af oktober. Et område der nu lægges ind under inspektør Martin Rasmussen.

Formand Klavs Larsen udtaler:

- OKS fremstår i dag som en moderne klub, men vi vil meget mere. Vi ser et stort potentiale for vores forening, hvis vi fortsætter med at være nyskabende og være first movers. Vi vil sætte endnu mere fokus på at være hele ”midtbyens klub” og ønsker at være samlingspunkt for hele nærområdet.

OKS har ud over et midterhold i Danmarksserien en række seniorhold og har i årevis været kendt for en markant ungdomsafdeling og tæller cirka 700-800 medlemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tidligere GOG-profil til udlandet

Annonce