Annonce
Ærø

Sejleranarkister lagde til i Marstal

Dette flotte syn mødte det forbipasserende tirsdag aften. Foto: Andrea Bisgaard
Annonce

Marstal: En flok glade anarkister anduvede tirsdag eftermiddag Marstal Havn - nærmere bestemt Eriksens Plads - i deres smakkejoller og mindre sejlbåde.

- Vi plejer jo at sejle ø-havet rundt hver sommer, men det er blevet aflyst på grund af corona og forsamlingsforbuddet. Men der er ingen, der kan forhindre os i at sejle på egen hånd, og det har vi gjort, fortæller en af sejlerne, som ikke vil have sit navn frem, men som blot vil kaldes anarkist.

Man er vel anarkist, sagde en af sejlerne, og viste stolt sin t-shirt frem. Sejleren er i øvrigt bosat i Marstal. Foto: Andrea Bisgaard

- Vi startede på Strynø og skulle egentlig have været til Kleven. Men vinden var hård, så vi besluttede os til at tage til Marstal i stedet for, fortæller anarkisten.

Sejlerne blev budt velkommen af Marstal Småborgerlige Sangforening, som normalt mødes om tirsdagen i deres lille styrhus ved Sønderrenden. På grund af corona, har de flere gange været nødt til at mødes på Eriksens Plads, hvor der er mere plads at boltre sig på.

De småborgerlige sang for anarkisterne. Foto: Andrea Bisgaard

De anarkistiske sejlere fortsatte onsdag til Drejø, og turen afsluttes torsdag på Avernakø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce