Annonce
Sport

Gense video fra hele prisshowet: Årets Sportsnavn på Fyn kåret

Leif Rasmussen, der er redaktør på Sportfyn, byder velkommen til Årets sportsnavn. Se med fra klokken 16 på Fyens.dk, hvor vi kårer både sportsnavn og Årets Fund. Foto. Birgitte Carol Heiberg
Hvem løber med æren og titlen som Årets Sportsnavn på Fyn 2020? Og hvem bliver Årets Fund? Det afslører vi i en livesending lørdag klokken 16, hvor også du kan vinde præmier.
Annonce

Det er tredje lørdag i januar, og i en normal verden ville det betyde tusindvis af gæster ved Idrætsparken i Odense til Sportslørdag-arrangementet, der har vokset sig større år for år.

I år er anderledes, men det forhindrer os ikke i at fortsætte hyldesten af de fynske idrætsudøvere. Siden 1950 har Fyens Stiftstidende kåret Årets Fynske Sportsnavn, og i en livesending på fyens.dk kan du i dag fra klokken 16 se, hvem der løber med ære og statuette for præstationerne i 2020.

Vi kårer også Årets Fynske Fund.

Sportfyn-redaktør Leif Rasmussen og journalist Karsten Sørensen er værter, og undervejs i den timelange udsendelse får de gæster fra de fynske eliteklubber, som kan give en status på situationen i de enkelte klubber.

Annonce

Du kan også vinde

Allerede nu kan du sende mails til sporten@sportfyn.dk.

Skriv hvad du glæder dig til at opleve af sport i 2021 - og deltag i lodtrækningen om signerede spillertrøjer og kampbilletter.

Vi holder øje med mailen i løbet af udsendelsen, så send bare løs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Det er folks egen sag: Læsere kritiske over for vaccinationstvang

Annonce