x
Annonce
Svendborg

Se kortet: Her kan du hente dine Ikea-indkøb i Jylland og på Fyn

Der kan være langt til nærmeste Ikea-varehus. Men nu kan du sidde hjemme i sofaen og bestille dine vare på nettet og hente dem på et af de 37 nye afhentningssteder. Arkivfoto: Michael Bager/Scanpix

De har været på mersalgskursus. Medarbejderne i den svenske møbelgigant Ikea. Og det er der kommet en ny service ud af.

Møbelkoncernen tilbyder nu, at du kan hente din nye sofa, rullegardiner og spisebordsstole ved den lokale købmand, hvis nu turen til det nærmeste Ikea-varehus synes for lang.

Konceptet hedder Klik og Hent og bliver rullet ud 37 steder i hele landet.

Det koster 79 kroner per ordre at benytte den nye service. Og det er uanset om du blot har investeret i en ny gryde eller du har bestilt et helt nyt køkken.

Ikea har seks varehuse i Danmark. De ligger i Aalborg, Aarhus, Odense, Gentofte, Taastrup og København.

Den fulde liste over de nye afhentningssteder kan ses på Ikeas hjemmeside.

Kortet herunder viser afhentningssteder på Fyn og i Jylland minus Nordjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Min Mening: Hvor går grænsen?

Læserbrev

Debat: Danmark længe leve

Jeg har altid været taknemmelig og stolt over at være født i Danmark. Som pensionist i ”risikoalderen” er min taknemmelighed blevet forstærket i denne alvorlige coronatid. Efter udbringning af et ”leve” er der tradition for, at et ”hurra” følger efter. Et ”hurra” betyder, at man giver udtryk for ”hyldest /begejstring” . Efter min mening er der netop i dagens Danmark god mening i at udbringe adskillige ”hurra'er”. Først og fremmest til regeringen med statsministeren, finansministeren og sundhedsministeren i spidsen. De trådte i karakter med en meget hurtig indgriben - såvel for sundheden sundheden som med økonomiske tiltag. I samme forbindelse skal også roses det samlede folketing, som fra yderste venstre til yderste højre har udvist stor ansvarlighed. Det er demokrati og solidaritet i bedste danske forstand. ”Hurra” sendes også til de dygtige og ansvarlige personer vi lige pludselig har fået kendskab til via TV og presse. Fra Sundhedsstyrelsen, myndighederne, faglige organisationer, arbejdsgivere og medarbejdere. Repræsentanter fra stat, regioner og kommuner. Jeg er dybt imponeret af deres viden, energi og samfundssind. Jeg føler mig tryg ved at se – og ikke mindst at lytte til - og efterleve de anbefalinger, vi alle modtager. Sidst et kæmpe ”hurra” til de mennesker, der befinder sig i den såkaldte ”frontlinje”. Mennesker, der udfører et arbejde, som er vigtig for, at så mange som muligt kommer igennem krisen i god behold. Jeg tænker ikke mindst på området sundhed og pleje. Også medarbejdere inden for transport, ”nødvendig” butiksåbning og medie verdenen fortjener ros, - og det samme til de selvstændige og virksomheder, som udviser kreativitet med produktudvikling og nye tiltag for at fastholde sine medarbejdere. Omsorgen for hinanden er stor – frivillige ”tilbyder” sig i stort antal, og jeg er sikker på, at vi kan overføre mange af de udfordringer, vi udsættes for i disse uger til noget positivt, når vi har fået bugt med denne grimme coronavirus. Inden længe vil der komme meninger om mange af de initiativer, der er igangsat, set fra ”bagklogskabens klare lys”. Jeg er sikker på, det ikke vil ændre på min respekt for de forhold, jeg har beskrevet. God påske. Og til alle unge og gamle: Lad os vise sammenhold ved at holde afstand.

Annonce