Annonce
Ærø For abonnenter

Se hvem museet har hyret: Marstal Søfartsmusem ansætter nye inspektører og forskere

Marstal Søfartsmuseum har hyret mange nye folk. Til venstre ses Mikkel Kühl, som er ansat som ny museumsinspektør. Øverst til venstre ses David Tashev, som også er ny museumsinspektør, og Lucie Jespersdatter, som er ansat i en et-årig stilling. Nederst til venstre ses Kristian Hansen, Center for Maritimt Arkitektur, som er ansat i en tre-årig stilling. Foto: Peter Becher Damkjær, Søren S. Nielsen og Helene T. Jackson
Søfartsmuseet i Marstal har netop underskrevet ansættelseskontrakter med flere nye ansatte. Mikkel Kühl og David Tashev bliver museets nye inspektører, mens arkitekt Kristian Hansen er ansat i et tre-årigt forskningsprojekt.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: Nu skal der arbejdes for to-værelses boliger på vores plejehjem

Læserbrev: Onsdag aften drøftede hele kommunalbestyrelsen tilpasninger af antallet af plejeboliger her i Kommunen. For os er det centralt, at der sideløbende hermed arbejdes med en visionær plan for vores plejehjem. Vi har brug for at se på, hvordan hver enkelt af vores plejeboliger skal være indrettet. Ja, i det hele taget får vi brug for at se på fremtiden for plejen af vores ældre medborgere. Ærø skal være et sted, hvor det er godt at blive gammel. Vi er alle forskellige – unge som gamle – med forskellige behov. Derfor skal der også være forskellige plejeboliger og ikke som i dag, hvor der kun er 1-værelses boliger, der betyder, at man må sove i sin stue og have gæster i sit soveværelse! Det er ok for nogle, men ikke for de fleste. I dag er det ikke muligt at få tildelt en bolig med både stue og soveværelse, hvis man er alene. Ærø Plus har hele tiden haft som sit arbejdspunkt at få udbredt 2-værelses boliger på vores plejehjem. Hvis det kræver ombygning, er det det. Drøftelsen i kommunalbestyrelsen onsdag aften var en "døråbner", og når vi i tiden, der kommer, skal til at tale om plejeboliger og ældreområdet i det hele taget, vil jeg benytte enhver lejlighed til at slå til lyd for 2-værelses boliger på ældrecentrene.

Annonce