Annonce
Faaborg-Midtfyn

Se billederne: Den første Biva-butik genopstår fredag i Ringe

23-årige Katja Valentin Markussen er butikschef i den første fysiske Biva-butik. Foto: Ane Johansen
Det er ikke tilfældigt, at Biva genopstår i lige netop Ringe. Det forklarer Bivas nye butikschef Katja Valentin Markussen, der også selv bor i byen.
Annonce

Ringe: Sofaerne står snorlige. I lænestolene lokker pyntepuder. Og på sofabordene skaber små vaser og figurer en næsten hjemlig stemning.

Med undtagelse af et par papkasser og manglende prisskilte er den nye Biva-butik i Ringe ved at være klar til at slå dørene op fredag klokken 11.

- Vi har arbejdet i døgndrift siden starten af januar. Vi er meget stressede, men vi går ikke hjem i dag, før vi er færdige, forsikrer en travl Biva-direktør Abdullah Ahmad Abou Hussein torsdag eftermiddag.

Abdullah Ahmad Abou Hussein, der også ejer Odense-kæden XL Møbler, overtog Biva-kæden efter den seneste af to konkurser i april sidste år.

- Man siger jo, at tredje gang er lykkens gang, smiler han kækt.

Indtil nu har man kun kunne købe Biva-møbler online. Men når butikken på Bygmestervej i Ringe åbner, bliver det altså igen muligt at prøvesidde sofaen, inden man køber den.

Biva slår dørene op fredag klokken 11. Foto: Ane Johansen
Annonce

Lokal butikschef

Det bliver dog ikke Abdullah Ahmad Abou Hussein, man kan møde i butikken, men derimod den 23-årige butikschef Katja Valentin Markussen.

- Ringe er hjertet af Danmark. Midt på Fyn, midt i landet. Butikken er let tilgængelig for alle, og det ret genialt, mener butikschefen, der selv bor i byen.

Hun har tidligere arbejdet i Jysk, men har den seneste måneds tid knoklet i Biva-butikken.

- Det har været fedt at være med at til at bygge det hele op. Vi har brugt lang tid på indretningen, for det er vigtigt, at kunderne kan finde rundt og prøve det hele, fortæller hun.

Biva-butikken på sine 2800 kvadratmeter er da også større end sin forgænger på adressen, Årstidens Bolighus. Noget af førstesalen er nemlig blevet en del af butikken og udgør nu en senge-afdeling.

Det sidste gøres klar, inden åbningen fredag. Foto: Ane Johansen
Den nye Biva-butik råder over 2800 kvadratmeter. Foto: Ane Johansen
I stue-etagen sælges blandt andet sofaer. Foto: Ane Johansen
På førstesalen er indrettet senge-afdeling. Foto: Ane Johansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Annonce