Annonce
Faaborg-Midtfyn

Se alle de nye menighedsråd i Faaborg Provsti

Der har været enorm interesse for menighedsrådsvalget i Faaborg på grund af Jim Lyngvilds billeder. Det gælder både orienteringsmøde i august (billedet) og selve valget i tirsdags. I Faaborg forventes det, at der kommer en alternativ liste til det menighedsråd, der blev valgt i tirsdags. Arkivrfoto: Maria Retoft Pedersen
Tre steder i Faaborg Provsti skal der være opfyldningsvalg 6. oktober for at få valgt de sidste medlemmer til de nye menighedsråd. Men alle steder kan der stadig nå at komme modlister, og det forventes der at komme i Faaborg.
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Ved menighedsrådsvalget i tirsdags blev der i alle sogne valgt et nyt menighedsråd. Men det betyder ikke nødvendigvis, at det er den endelige udgang på valget.

Alle steder kan der stadig nå at komme modlister, hvis nogen ikke er tilfreds med det menighedsråd, der blev valgt i tirsdags.

Og det ventes i hvert fald at ske i Faaborg, hvor der tirsdag blev valgt et menighedsråd, som er venligt stemt over for den nytænkning, Jim Lyngvilds billeder repræsenterer.

I tre sogne blev der ikke fundet tilstrækkelig mange medlemmer ved valget i tirsdags, så her skal der være opfyldningsvalg tirsdag 6. oktober klokken 19. Det drejer sig om Allested-Vejle, Jordløse-Haastrup og Diernæs.

Hvis nogen kommer med en alternativ kandidatliste, udløses et afstemningsvalg, som skal foregå ved en egentlig valghandling tirsdag 17. november.

13. oktober er sidste frist for at komme med alternative kandidatlister.

Det har ikke endnu været muligt at bringe en samlet oversigt over de nye menighedsråd i Midtfyn Provsti, blandt andet fordi valget i to af sognene, Hellerup og Søllinge, først er foregået onsdag og torsdag i denne uge.

Vi bringer listen over de midtfynske menighedsråd hurtigst muligt.

1 Allested-Vejle

Allested-Vejle er et af de steder, hvor der skal være opfyldningsvalg tirsdag 6. oktober, fordi der ikke blev valgt et fuldtalligt menighedsråd i tirsdags. Aino Jensen (billedet) er nuværende formand og fortsætter i menighedsrådet. Foto: Palle Søby

Aino Jensen, Henning Foged, Inger Merete Pedersen, Niels Christian Lund, Tommy Henriksen, Torben Birch.

Her skal der være opfyldningsvalg i Allested konfirmandstue 6. oktober klokken 19, hvor der skal vælges et medlem til Vejle Sogn.

2 Sønder Broby

Morten Kobbernagel, Janne Bloch Andersson, Jørgen Chr. Jørgensen Wackes, Vivi Sørensen, Inger Frimodt Mizander, Margit Larsen.

3 Faaborg

Annette Jørgensen, Thomas Patrick Ingemansen, Lars Dibbern, Pia Tribler, Søren Theilade, Frank Dibbern, Carsten Seindal Eilertzen, Lis Kamilla Hovgaard Andersen, Andreas Munch Møller, Hanne Albrechtsen.

4 Nørre Broby

Ingrid Thomsen, Jørgen Kristian Nygaard Andersen, Jette Dam, Bo Lessmann Petersen, Johannes Marius Barslund, Michael Mørkenborg Møller.

5 Avernakø

Dorthe Damkjær, Ulla Hellerup Christensen, Dorthe Boelskifte, Trine Bilberg Lykke Nielsen, Mette Bach.

6 Jordløse-Haastrup

Kirsten Rasmussen, Anne-Lise Sørensen, Lotte Helms, Per Frank, Frank Petersen, Jørgen Andersen.

Her skal der være opfyldningsvalg i Haastrup Kirke 6. oktober klokken 19, hvor der skal vælges to medlemmer og stedfortrædere.

7 Vester Aaby/Aastrup

Ole Petersen, Anders Hansen, Birgitte Hansen, Erik Knudsen, Mette Tornbjerg, Hanne Jørgensen, Hans Miland, Niels Erik Thing.

8 Lyø

Sabina Stoltz-Andersen, Kirsten Møllegaard Jørgensen, Peder Toni Jeppesen, Helle Kanne Larsen, Asta Bøgebjerg.

9 Svanninge

Kurt Rosendahl, Kirsten Møller, Benthe Rasmussen, Tina Tænner, Felix Pedersen, Anne-Marie Pedersen.

10 Diernæs

Jørgen Elmelund Christensen, Carsten Sønderholm Christensen, Mette Otte Petersen, Dorthe H. Thomasen.

Her skal der være opfyldningsvalg i Kirkeladen, Mosetoften 2b i Diernæs, 6. oktober klokken 19, hvor der skal vælges to medlemmer og stedfortrædere.

11 Horne

Hanne Wolfsberg, Niels Sønderby, Lars Udenby, Lars Askholm, Henning Halvorsen, Anne Lise Spange.

12 Brahetrolleborg

Bente Magelund, Svend Erik Møllebjerg, Lene Gramstrup, Annette Knudsen, Gurli Krogh, Linda Prinsholm.

13 Krarup

Emmy Marie Nielsen, Jan Erik Larsen, Jane Møller Sørensen, Ruth Lamp, Anette Bruus.

14 Øster Hæsinge

Hans Søberg, Lisbeth Legaard Sørensen, Vincent Schaffalitzky de Muckadell, Pia E. Andersen, Lene Rasmussen.

15 Vester Hæsinge/Sandholts Lyndelse

Ellen Pedersen, Gitte Klein Klavsen, Anastasia Andersen, Eva Margrethe Andresen, Ulla Andersen Ploug, Inge Lina Hansen-Schmidt, Marianne Hansen, Kristina Fristoft.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Hvemhvadhvor: Så kom der billeder af sommerliv ved Nordenhuse

Danmark

Nu kan borgere med milde symptomer selv booke coronatest uden hjælp fra lægen

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Seksuelle krænkelser blandt Faaborg-Midtfyns politikere? - Større chance for sexchikane i et nonnekloster

Annonce