Annonce
Fyn

Scooterdrengene i Otterup: På udkig efter andre lokaler

Drengene i scooterværkstedet drømmer om deres helt eget sted. Her er det Jakob Jensen, som jonglerer med pizza og motor i det nuværende sted. Foto: Henrik Larsen
Drengene i scooterværkstedet drømmer om at få et fast tilholdssted. Lokalerne, de låner af FGU, den tidligere Otterup Produktionsskole, er fine, men har den skavank, at de skal tage grej og maskiner med frem og tilbage hver gang.
Annonce

Otterup: Scooterværkstedet i Otterup er kommet for at blive, men ikke nødvendigvis i de nuværende lokaler i FGU, den tidligere Otterup Produktionsskole.

Ønsket er at finde andre lokaler og helst i Otterups industrikvarter. Her bor ingen, som vil kunne føle sig generet, når maskinellet testes af i aftentimerne. De nuværende lokaler er fine, men fordi de også til daglig benyttes af FGU-eleverne, er det nødvendigt hver gang at fragte grej og maskiner frem og tilbage. Hvilket kan være besværligt. Nogle af drengene er ikke fyldt 15 år endnu og må dermed endnu ikke på offentlig vej køre på scooter og knallert, så de har brug for hjælp til at få maskinerne frem til værkstedet.

- Vi bliver glade, hvis det lykkes os at finde 100-150 kvadratmeter i en af områdets industribygninger, siger Klaus Madsen, der er en af de frivillige kræfter bag scooterværkstedet.

Et andet mødested ville gøre, at drengene ikke behøvede at rydde 100 procent op hver eneste gang, de mødes og selv i et vist omfang kunne indrette værkstedet. Ydermere ville det måske åbne op for muligheden, at de kunne mødes mere end én gang om ugen, som det er tilfældet nu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce