Annonce
Faaborg-Midtfyn

Savner et publikum: Blum & Haugaard Band giver midsommerkoncert på Brahetrolleborg

Helene Blum & Harald Haugaard Band udkom med deres første album, "Strømmen", tidligere på foråret. Releasekoncerten måtte de skubbe til efteråret på grund af coronasituationen. Pressefoto
Den første offentlige koncert efter corona-nedlukningen med Helene Blum & Harald Haugaard Band finder sted 19. juni klokken 19.30 i Brahetrolleborgs jagtstue.
Annonce

Korinth: Hvis ikke corona havde fået sit tag i verdens befolkning, skulle de to lokale musikere Helene Blum og Harald Haugaard samt deres musikere have spillet mere end 50 koncerter i Storbritannien, Tyskland, Østrig, USA og Danmark hen over foråret og sommeren.

Koncerterne er aflyst hver og en, men myndighedernes seneste retningslinjer for kulturlivet giver sangeren, violinisten og deres fælles band lejlighed til at tage en tradition op, som går tilbage til bandets dannelse i 2008: Midsommerkoncert på Fyn.

I samarbejde med Brahetrolleborg Gods giver bandet sin første offentlige koncert i over to måneder fredag 19. juni kl. 19.30.

- Vi skulle på denne dag have fejret nordisk midsommer sammen med 60 dygtige violinelever på vores sommerskole i Wisconsin. Den er selvsagt aflyst, men da vi tidligere har spillet midsommerkoncerter her på vores hjemegn Sydfyn, gav det god mening at genoptage denne tradition. Det er en forudsætning for vores musik og liv, at vi møder publikum og deler musikken med andre mennesker, og det har vi savnet helt enormt. Trods de mange gode kreative måder at formidle musik på i de seneste to måneder får man nu en gang det fulde udbytte af vores musik ved at høre den live i samme rum som os, lyder det fra musikerne i en pressemeddelelse.

På repertoiret denne aften er blandt musik fra ensemblets nye album, ”Strømmen”.

- Men vi vil også spille et udvalg fra vores bagkatalog og naturligvis nogle af de vidunderlige årstidssange, som knytter sig til den danske midsommer.

Koncerten finder sted på Brahetrolleborg. Pressefoto
Annonce

Begrænset antal billetter

Koncerten udbydes med et reduceret antal billetter. Billetter kan reserveres via email til midsommer@blumhaugaard.dk, alternativt på telefonnummer 21 75 02 82 mandag-torsdag i tidsrummet 11.00-15.00. Alle billetter skal bestilles og betales på forhånd. Der er ikke billetsalg i døren på koncertaftenen.

Prisen for en billet er 230 kroner.

Koncerten finder sted i Brahetrolleborgs jagtstue beliggende i godsets avlsbygninger, som indrettes i henhold til myndighedernes gældende regler for kulturarrangementer med siddende publikum.

Der vil være mulighed for at købe en forfriskning inden koncerten. Området og koncertrummet åbnes kl. 18.30 og skal forlades umiddelbart efter koncerten.

Helene Blum & Harald Haugaard Band består af Helene Blum (sang og violin), Harald Haugaard (violin), Kirstine Elise Pedersen (cello), Mikkel Grue (guitarer) og Sune Rahbek (slagtøj).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

GOG: Han bliver bare ved og ved

Ærø

Brand i container på HCC Bådeværft

Annonce