Annonce
Ærø

Sara fra Randers har meldt afbud: Nu skal Inge Halmø være Ærøexpressens gudmor

Inge Halmø vandt i lodtrækningen om at blive ny gudmor til Ærøexpressen. Den første gudmor, Sara Rasmussen fra Randers, har meldt afbud. Arkivfoto: Foto: Helene Thau Jackson.
Sara Rasmussen fra Randers har meldt afbud til Ærøexpressens dåb den 30. november. Sara skulle ellers have været færgens gudmor. Ny gudmor bliver Inge Halmø, som er formand for Ærøforeningen, og hun har allerede takket ja til opgaven.
Annonce

Ærø/Gran Canaria: I weekenden blev Sara Rasmussen valgt som gudmor til Ærøexpressens nye færge ved en lodtrækning, men mandag eftermiddag meldte hun afbud.

- Hun skrev, at hun ikke kunne få det til at passe ind i sine planer. Så vi måtte på den igen og trække en ny gudmor. Det blev så Inge Halmø, fortæller Søren Vestergaard, direktør i Ærøexpressen.

Inge Halmø er et kendt ansigt på Ærø, idet hun har hus i Marstal og er formand for Ærøforeningen.

Da avisen ringer til hende, er hun på ferie på Gran Canaria, men hun er allerede begyndt at tænke over, hvad hun skal sige i sin tale.

- Jeg er utrolig glad for at skulle være gudmor. Det er meget ærefuldt, og selvfølgelig har jeg sagt ja til opgaven. Vi, i Ærøforeningen, glæder os til den nye forbindelse, siger Inge Halmø, der er rørt over at skulle være færgens gudmor.

- Min far, Peter "Sygekasse" Christensen, var formand for den gamle Marstal-færge. Han døde for 20 år siden, men jeg er sikker på, at han ville være stolt over at høre, at jeg skal være gudmor for den nye færge, siger hun.

Dåben finder sted lørdag den 30. november på Marstal Havn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Pletskud: Udvidet borgerservice

Svendborg

Flere indbrud i virksomheder: Tyv smurte ketchup, kartoffelsalat og marmelade på vinduer

Annonce