Annonce
Erhverv

Samles i Odense: Vild vækst i salg af køkkener på Fyn

Indehaver Per Juhl og butikschef Lars Pedersen fra Designa får overrakt nøglerne til de nye butikslokaler af udlejer Peter Frederiksen. PR-foto: Designa
Køkkenkæden Designa sælger og ansætter for fuld kraft på Fyn. Tre fynske butikker lukker, men en ny og større åbner i Odense.

Fyn: Den danske køkkenkæde Designa samler sine aktiviteter på Fyn. Butikkerne i Ringe og Bogense lukkes ned, og butikken på Middelfartvej i Odense bliver flyttet til nybyggede lokaler på Stærmosegårdsvej 54, Odense i nærheden af Rosengårdcentret.

Samtidig har Per Juhl og Torben Lyng overtaget hele Fyn som deres område inden for kæden. De to ejer i forvejen kædens afdelinger i Vejle og Esbjerg.

- Det fælles ejerskab af Odense, Esbjerg og Vejle gør, at vi står stærkt i markedet. Vi kan servicere vores professionelle kunder med et hold af erfarne erhvervskonsulenter og unikke faciliteter, siger Torben Lyng ifølge en pressemeddelelse.

Annonce

Salget stiger kraftigt

- Vi har set en meget kraftig vækst i salget i køkkencenteret i Odense – både til privatkunder og til erhverv, siger han.

Butiksejeren oplyser, at væksten i salget af køkkener er fortsat i 2021. I Odense er omsætningen mere end tredoblet inden for det seneste år, og det har gjort det nødvendigt at øge antallet af ansatte fra tre til 12. På hele Fyn er der nu 25 ansatte.

Ifølge Designas administrerende direktør Erik Høj, er det kædens strategi at samle aktiviterne og etablere såkaldte flagskibsbutikker i de fem største byer.


Vi har set en meget kraftig vækst i salget i køkkencenteret i Odense

Torben Lyng, indehaver, Designa Odense


Den ny butik på 600 kvadratmeter åbner officielt til august.

Designa blev etableret i 1992 i Kjellerup, hvor virksomheden stadig har hovedsæde og fabrik med i alt 170 ansatte. Der er 50 forhandlere i Norge og Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Fire nye dyt i bamsen: Danmark rev russerne midt over i vild spille-rus

Annonce