Annonce
Langeland

Salmesang med jazzy twist i Rudkøbing

Mads Granum Kvintet. Pressefoto
Annonce

Rudkøbing: Det er ikke nogen almindelig salmesang, der afholdes i Rudkøbing kirke på torsdag 22. oktober. Her træder Mads Granum Kvintetten glædeligt op med fortolkninger af salmer fra nyere tid kl. 19:30

Her kan man opleve Mads Granums komponistevner i ti nykomponerede salmer fra 2017-albummet Med favnen fuld af kærlighed. Albummet indeholder blandt andet salmer skrevet af Johannes Møllehave, Hans Anker Jørgensen og Johannes Jørgensen.

Mads Granums fortolkninger af de kirkelige toner har opnået en succes, som har banet vejen for jazzkvinteten, der har turneret i 14 år.

Foruden jazzklaver, så spiller Mads Granum også rytmisk kirkeorgel. Hans evner som komponist har ført hans orgelstykker over Europas grænser til USA, Australien og New Zealand.

Foruden kapelmester Mads Granum består kvintetten af Regitze Glenthøj (vokal), Mads Hansen (Saxofon), Thomas Ovesen (kontrabas), og Ricco Victor (Trommer og percussion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Tillidsmand rystet over lukning af kraftvarmeværk: - Vi troede, vi havde frem til 2024. Nu får vi travlt med at omskole os

Annonce