Annonce
Fyn

Sabbi: Vi tabte to point

Emmanuel Sabbi scorede sit først mål for OB i søndagens 1-1 kamp mod FC Nordsjælland. Her bliver han lykønsket af Kasper Larsen, der også ligner én, der er tilfreds med det nye offensive es. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Skuffelsen over ikke at få alle tre point overskyggede glæden ved hans første officielle OB-mål. Emmanuel Sabbi kalder det en bittersød fornemmelse.
Annonce

FODBOLD: Emmanuel Sabbi satte endnu engang kolorit på OB's offensiv, og skabte flere store chancer i en kamp, som de stribede skulle have lukket i anden halvleg. Den vævre amerikaner var tilfreds med spillet men ikke med resultatet.

- Vi er en lille smule frustrerede. Vi skulle have haft tre point. Lige nu er den en bittersød fornemmelse. Vi fortjente sejren. Vi spillede godt, var gode på bolden og dominerede.

- Jeg havde selv en stor chance. Jeg ramte den for hårdt og den røg op i luften i stedet for langs jorden.

Emmanuel Sabbi blev noteret for sit første mål i OB-trøjen.

- J (Thomasen, red.) lagde en god bold ind, og alt hvad jeg skulle gøre, var at dirigere den ind, og det var det, jeg gjorde. Vi var frustrerede over, at vi gav et åndssvagt mål væk gennem vores midtbane. Det gav os noget ild til at komme tilbage.

Med fire point i to første kampe har OB fået en bedre start, end mange havde frygtet. Men Sabbi er kommet efter mere.

- Vi har fået en okay start. Men vi forsøger at få så mange point som muligt. Og i dag tabte vi to point, som vi skulle have haft.

Annonce

Bliver bedre og bedre

Efter sæsonåbneren mod FCK, var Sabbi selv ikke helt tilfreds med sin indsats. Han kaldte sin præstation i anden halvlegen doven, og lod sig fortjent skifte ud efter en time, sagde han. I dag var der efter eget udsagn fremgang at spore.

- Jeg føler, at jeg var en mere allround spiller i dag. Jeg var med nede og hjælpe forsvaret og fremme i offensiven, så jeg synes, at jeg spillede en smule bedre i dag.


Vi var frustrerede over, at vi gav et åndssvagt mål væk gennem vores midtbane. Det gav os noget ild til at komme tilbage.

Emmanuel Sabbi


I spillet på den sidste tredjedel ligner det, at OB har fået et nyt våben i form af samarbejdet mellem Sabbi og den nærmest genfødte Issam Jebali.

- Jebali gør det hele. Han holder på bolden og får afsluttet. Han har været on fire. Vores samarbejde bliver bedre og bedre, men jeg skulle have givet ham en assist i dag, afslutter Emmanuel Sabbi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Analyse: Det var Mette Frederiksen, der pressede Frank Jensen ud

Svendborg For abonnenter

Droppede København for at fokusere på Svendborg: Nu er scenekunstner nomineret til årets kulturpris

Annonce