Annoncørbetalt indhold

Sørg for de rigtige arbejdsredskaber for at mindske skader

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man arbejder i et praktisk erhverv, er der større risiko for arbejdsskader end der er på jobs som er mindre praktisk anlagt. Arbejder du med transport af tunge vare, og har behov for redskaber der kan mindske skaderne for dig. Sørg for de rette redskaber for dig og dine medarbejdere, så arbejdet i praksis kan gøres mere effektivt og risikoen for arbejdsskader samtidig mindskes. 

Arbejder du i et erhverv hvor der skal flyttes og transporteres tunge varer frem og tilbage? Når man arbejder i det praktiske med tunge ting og sager, kan der være en øget risiko for arbejdsskader. Desuden kan transporten nemt effektiviseres således at processerne går hurtigere. Hos AJ produkter kan du finde alt fra løfteborde til værkstedsskab på hjul, som kan mindske skader for dine medarbejdere og som kan gøre arbejdet nemmere og hurtigere.

Annonce


Sådan vælger du det rigtige løftebord 

Hos AJ produkter finder du et stort udvalg af løfteborde, alle med forskellig kapacitet. Løfteborde er særligt effektive på lagerarbejdspladser, hvor arbejderne jævnligt beskæftiger sig med tunge leverancer og tunge varer. Andre redskaber som også er effektive til lagerarbejde, kan du også finde hos AJ produkter, fx palleløftere, stablere, lagereoler og pakkeborde.


Når du vælger dit løftebord hos AJ produkter, kan du som udgangspunkt starte med at gøre dig nogle tanker om hvilke opgaver du godt kunne tænke dig at bordet udførte. Hvor meget må det fylde, hvor stor en bordplade har du brug for og mest vigtigt, hvor meget skal bordet kunne løfte i kapacitet. Når du har bestemt dig for hvilken type af løftebord du ønsker dig, kan du finde dit foretrukne løftebord blandt AJ produkters udvalg af borde.

Løftebordene hos AJ produkter, kan købes i kapaciteter helt ned til 500 kg, hvis du ønsker et mindre bord som ikke behøver at kunne løfte mega meget. Og med kapacitet helt op til 4000 kg hvis du har brug for et løftebord med lidt flere hestekræfter.


Værkstedsborde 

Et andet produkt som du også kan finde et bredt udvalg af hos AJ produkter er værkstedsborde. Her kan du blandt andet vælge mellem nogle med eller uden hjul, afhængigt af dine behov. Desuden har AJ produkter også et udvalg af hæve-sænke-værktøjsborde som er yderst effektive og skaber en meget behagelig arbejdsplads. Med et hæve-sænke-bord mindsker du risikoen for arbejdsskader og tillader medarbejderne at arbejde ved værkstedsbordene i forskellige positioner, og at værkstedbordene kan tilpasses den enkelte medarbejder.

Udover hæve-sænke-borde om er beregnet til at skåne ryg og læn, anbefaler AJ produkter også deres arbejdsmåtter til siddende arbejde, og deres arbejdsstole. Disse tillader medarbejderen en god siddestilling og arbejdsstolene gør det også muligt at bevæge sig rundt hvis det ønskes. Hos AJ produkter kan du altså finde de arbejdsredskaber som du har brug for, så jeres arbejde kan optimeres mest muligt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.