Annoncørbetalt indhold

Søger I medarbejdere i Odense?

Dette indhold er sponsoreret

Jobmarkedet er en jungle for både virksomheder og jobsøgende. For begges vedkommende kan det være svært at se skoven for bare træer. Der er mange om buddet, og der er mange bud. Det betyder i sidste ende, at man kan blive i tvivl om, hvad det egentlig er for en medarbejder - og arbejdsplads - man søger. Det er netop her, at et rekrutteringsbureau kan komme dig til undsætning. Rekruttering i Odense kunne være et forslag til lokal rekruttering, som I kan læse mere om her.

Gode grunde til at få hjælp til rekruttering

En rekruttering kan synes svær at overskue, da det kan være svært at holde hovedet oven vande, når man skal rekruttere nye medarbejdere. Det er som oftest først inde i selve processen, at det går op for den rekrutteringsansvarlige, at der er mere at holde øje med end som så. Det er her en dedikeret rekrutteringspartner, som Adecco, kan komme dig til gode. De hjælper ikke alene med at skabe overblik - de kan tage sig af hele eller dele af rekrutteringsprocessen. I sidste ende betyder det, at du kun skal koncentrere dig om at vælge, hvem der skal udfylde den tomme stol hos jer - og selv det hjælper de gerne med sparring omkring. Det er nemlig underordnet hvilken type ansættelse, jobtitel, geografisk placering eller branche I befinder jer i - Adecco står klar som rekrutteringsbureau til at hjælpe jer igennem hele processen - både før, under og efter rekrutteringen. Adecco har et stort internationalt netværk, samt Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater og en effektiv annonceringsindsats. Adecco sørger for en simpel og effektiv rekrutteringsproces.

Når I vælger at benytte jer af mere lokal rekruttering, giver det jer en lokal afdeling samt en specialiseret og erfaren samarbejdspartner, der også har et lokalt kendskab. Dertil bliver  I  selvfølgelig også tilknyttet en rekrutteringskonsulent fra Adecco, der har kendskab til – og forstår – jeres branche og de vilkår I arbejder under. Når I så i fællesskab med Adecco har fået fastlagt rammerne for, hvad og hvem, I mangler,  starter næste skridt i rekrutteringsprocessen. Adecco gennemsøger  først og fremmest deres egne talent pools. Samtidig starter deres målrettede annoncering på egne og andres digitale- og sociale kanaler.  Dertil laves der en dedikeret search, hvor Adecco hiver fat i kandidater, der ikke aktivt søger jobs. Det betyder, at de skaber mulighederne for, at I får præsenteret de bedste kandidater på markedet – og ikke ”bare” dem, der har søgt en ledig stilling.

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.