Annoncørbetalt indhold

Sådan undgår du husstøvmider i soveværelset

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Husstøvmider er bestemt noget, du bør forsøge at undgå i dit soveværelse, fordi de kan føre til allergiske reaktioner, ligesom de generelt er skadelige for helbredet. Det skyldes, at der kan ende enzymer fra støvmiders afføring i vores lunger, og derfor er det vigtigt, at man sørger for at bekæmpe disse små dyr. Men hvordan gør man så det? Her i artiklen kan du læse meget mere om, hvordan du undgår husstøvmider i dit soveværelse.

Sørg for jævnligt at gøre grundigt rent og lufte ud

Annonce

Det første råd giver muligvis sig selv, men hvis du gerne vil undgå husstøvmider i soveværelset, er det vigtigt, at du jævnligt sørger for at gøre rent og lufte ud. I den forbindelse anbefaler man, at du lufter godt ud og laver gennemtræk i 5-10 minutter tre gange dagligt. Det skyldes, at husstøvmider ikke er ret glade for kold luft og dagslys. Det er især vigtigt, at du lufter ud når du enten har lavet mad eller taget et bad.

Invester i en satinvævet bambus dyne i 300TC

Du kan også vælge at investere i en bambus dyne, der er satinvævet i 300TC, hvilket er den fineste kvalitet, og det gør dynen modstandsdygtig over for husstøvmider. Det skyldes, at de vil have meget svært ved først og fremmest at holde fast i en bambus dyne og dermed have meget svært ved at trænge ind i den. Du kan læse mere om fordelene ved at vælge en bambus dyne her. Det er også en god idé at vaske både pude og dyne fire gange årligt, ligesom at du kan undgå husstøvmider ved både at lufte og ryste din pude og dyne jævnligt.

Aldrig tør dit nyvaskede tøj indenfor

Vil du gerne undgå husstøvmider i dit soveværelse, skal du tilmed undgå at tørre dit tøj indenfor. Det skyldes, at det i den grad er med til at øge luftfugtigheden i dit hjem, hvilket er noget, husstøvmider trives i. Omvendt vil de tørre ud ved en lavere luftfugtighed på cirka 45 %. Du bør også sørge for at minimere opbevaring og rod under din seng. Når der er luft under sengen, kan fugten nemlig slippe væk.

Undgå ting i soveværelset, der samler støv

Det er også en god idé at undgå at indrette dit soveværelse med ting, der nemt samler støv. Det er for eksempel tørrede blomster og bogreoler. Husstøvmider foretrækker også at opholde sig på tæppebelagte gulve, hvorfor det bestemt også bør undgås. Endelig skal du huske på, at husstøvmider er meget glade for hudskæl og hår, og det gælder både fra mennesker og dyr. Vil du derfor gerne forhindre husstøvmider i dit soveværelse, er det aldrig en god idé at lade din kat eller hund sove i sengen sammen med dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.